mandag 11. mars 2013

Sooooooool !!!

 

 

 

Vi har ikke vært hjemme på Bjørkly en eneste helg siden før jul. Men sist helg bestemte vi oss for å være hjemme å bare slappe av. Lørdag ble det et nydelig vær og vi oppdaget at vi hadde sola i stua hele dagen.

 

IMG_9127 (514x640)

 

Da jeg tok dette bildet av herligheten, brydde jeg meg ikke om å pynte for anledningen. Det var jo solen som skulle dokumenteres, og jeg trodde jeg måtte være kjapp før den forsvant bak fjellet igjen. Men så viser det seg at vi er kommet så langt at sola faktisk går klar av fjellet og skinner for oss hele formiddagen. HERLIG!!

 

 

IMG_9170 (640x427)

 

Så da måtte vi ut i godværet og nyte. Platten ble måket fram fra snømengden. Stoler og bord ble hentet fram fra sine sjulesteder og kaffen ble medbragt ut i solskinnet.

 

IMG_9166 (427x640)

Bål må vi ha på sånne dager, det er så koselig. LITT kaldt var det, men sola varmet godt og jeg kjente et snev av vårfornemmelse. Eller… kanskje mest påskestemning. Og det passer jo bra siden påska er like om hjørnet.

 

IMG_9155 (640x423)

Kairo er veldig sosial og setter stor pris på å ha selskap ute. Og her koser han seg i snøen.

Tusen takk for kommentarer og hilsen. Jeg er nok  litt fraværende for tiden, men håper det kommer bedre tider. Det har vært veldig travelt og jeg liker å ha ro rundt meg og god tid når jeg er rundt på bloggerunder. Men jeg titter innom daglig, så jeg følger med og har fått med meg at mange har tjuvstartet litt på våren. HERLIG! Nyt og kos dere.

Ha en flotters dag og en strålende uke

 

Heidi

2 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen hos meg ang. borddekningen.
  Jaja. Har nok ikke noe tro på at jeg kommer noe høyt opp i den konkurransen der. Men det er litt morsomt å være med. Tror egentlig ikke jeg har biledkvaliteten heller som kreves. Har ikke greie på detaljene i forbindelse med fotografering og oppløsninger m.m. Ikke så farlig.
  Jeg bare "slenger" ut noe jeg selv syns er koselig å se på og fotografere.
  Så herlig å kunne nyte dagene ute litt, selv om en må kle godt på seg. Må finne en dag snart der vi kan tenne bål og lage litt mat ute. Blir kanskje ikke før i påsken. Denne uka er det så mye jobbing at jeg ikke orker å tenke på noe særlig mer enn det daglige og jobb.
  Ønsker deg ei fortsatt herlig uke og lykke til med oppgaveskriving :)

  SvarSlett
 2. Det er superdeilig med sol. Tar gjerne imot litt varme også :)

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.