torsdag 14. mars 2013

Snart påske

 

 

Ja, nå er det bare knapt to uker igjen. Men det beste med påska er at den representerer et årstidskifte, for etter påska kommer våren

 

IMG_6109 (640x595)

 

Borte blir snøen, og velkommen til de milde kveldene man kan være ute å pusle med hva det måtte være.

 

IMG_6115 (427x640)

Selv om det har vært lite snø i år, så gleder jeg meg veldig til den blir borte.

Nå nærmer praksistiden på NAV seg slutten, og det skal bli godt å få noen dager inimellom til å bare kose seg, og det skal også bli godt å kunne jobbe å tjene penger igjen. Å leve på studielån og en snill samboer går for en stund, men ikke i lengden.Jeg er godt i gang med fagoppgaven som får tittelen “ Bruker eller forbruker av tjenester i NAV” Med undertittel “ Årsaker og sammenheng” Et veldig spennende tema med utrolig mange vinklinger. Nå har jeg endret tema noen ganger, men tror dette blir endelig.

Kveldene går til skriving og helgene har jo gått til oppussing på Bergheim, men nå sakker vi farten litt. Skal gjøre ferdig oppgaven, så tar vi påskeferie på hytta. DET gleder jeg meg til. Hytta er balsam for en “overloaded” sjel.

Ha en fin dag.

2 kommentarer:

 1. Ja jeg gleder emg virkelig til snøen forsvinner. Vi har hatt mer enn nok av den. I dag var det -19 her til morgenen. Og så er det meldt mer snø i uka som kommer. Noe jeg håper ikke slår til, men er redd for at det kan stemme. Høres spennende ut med den oppgaven. Men mye jobb. Godt du skal ha påskeferie og kose deg på hytta.
  Her går dagene i ett så det blir lite nye blogginnlegg. Men det kommer vel litt roligere dager etterhvert får en håpe på.
  Ønsker deg en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Hva er det du skal bli for noe da ? og er du ferdig nå straks og skal begynne å jobbe i Nav ? blir godt å få en lønn inn på konto hver måned etter å ha vært så flink - skjønner det :)

  Det sies jo det ja at påsken og våren henger sammen- så da satser vi på det at varmen kommer da :) Og at det blir en fin vår og god og varm sommer :)

  God kveld klem fra Monica

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.