onsdag 19. juni 2013

Hagemenneske, jeg ?!

 

 

I dag har jeg fått en hyggelig melding på tlf om at den nye pc,n jeg har bestillt er ankommet. Nå skal jeg bare lage et siste innlegg på denne gamle traveren, ta en kopp kaffe og en dusj, så skal jeg hente den på posten. Gledes….

Nå har jeg vært hjemme i Brønnøysund noen dager. Dagene har stort sett gått til pakking og tømming av garasjeloftet. Vi har fylt en henger med møbler jeg har samlet som skal pusses opp. Det er nok en stund fram i tid før jeg får gjort noe med dem, men de blir iallefall med på lasset.

 

IMG_9983 (527x640)

 

På Bergheim Blomstrer disse flotte Rododendronene. De er Tore sine favoritter. Den ene kjøpte han selv, den andre fikk han hos naboen.

 

IMG_9985 (640x427)

 

De hadde begge knopper da vi fikk dem, og nå står de i full blomst. Jeg håper vi klarer å berge dem. Et godt råd var å dekke dem til om våren, fordi det er vinden som ødelegger dem. Vind og sol forsto jeg…

 

IMG_9986 (640x427)

 

Fra Bjørkly har jeg tatt med Liljekonvaller som jeg har plantet i en skyggefull skråning under trærne på berget bak huset. Jeg håper de vil trives der og komme igjen til våren. det blir spennende å se.

 

IMG_9909 (427x640)

 

Det er litt rart… jeg har aldri vært noe hagemenneske, men nå tar jeg litt av. Listene som skulle vært malt og satt opp i stua er kraftig nedprioritert til fordel for hagen akkurat nå. Men jeg unnskylder meg med at den norske sommeren er kort, så det gjelder å nyte mens man kan, og da er hagearbeid en fin unnskyldning for å være ute.

Ha en nydelig sommerdag.

4 kommentarer:

 1. Det er bare å nyte de dagene man har sol eller oppholdsvær til å være ute! Innearbeid kan man ta til høsten :-) Ha en fin sommerkveld! Klem

  SvarSlett
 2. Sånn er det...
  Trodde ikke jeg var noe hagemenneske heller, men nå er det mye "haging".

  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei.
  For ein fin blogg du har. No har eg kosa meg lenge å lest...veldig, veldig kjekt.
  Legg meg til som følgar så eg finn deg igjen :)
  Frå MarJE.

  SvarSlett
 4. Så koselig du har det på Bergheim! Nå var det lenge siden jeg har besøkt deg, og her var det mange flott innlegg fra Bergheim som jeg ikke har fått sett før.
  Tror nok du får en deilig sommer der, kose deg masse og nyt dagene - jeg håper vi får mange flotte sommerdager framover nå.
  Ønsker deg en fin fin midtsommershelg!
  Titti-klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.