fredag 5. juli 2013

Jeg har fått min Biedermeier

 

 

Endelig! Og denne har jeg lett etter en stund, for jeg hadde et bilde i hodet av hvordan den skulle se ut. Jeg har sett tilsvarende på finn.no, men enten var det for langt å kjøre, eller så var det for mye å restaurere, eller så var trekket for slitt.

Denne er helt perfekt, og nå starter jakten på et Biedermeier bord. Jeg skal også komplettere med stoler, så kanskje kommer stolene først.

Jeg har brukt litt tid på å finne denne, men jeg har kommet til at det er bedre å vente til det rette dukker opp, enn å kjøpe første og beste, og kanskje ikke bli fornøyd. Denne er jeg superfornøyd med. Vi kjørte 200 mil tur / retur fra Bergheim ( Nærøy i Nord Trøndelag) til Fredrikstad for å hente den, men den er verdt hver eneste km.

_MG_0160 (640x548)

Som dere også kanskje ser, så er listene til vinduet kommet på, men de er ikke malt enda.Det ble mye mer jobbing enn jeg hadde tenkt, så da blir det mindre å styre med hjemme.

Men rommet på loftet er ferdig

 

IMG_0161 (548x640)

Dvs…. ikke helt. Det er ikke bloggifisert sånn som jeg vil ha det. Bl a skal det en annen seng inn her. Men vi får feriegjester og da må rommet tas i bruk som gjesterom.

Rommet var panelt sånn som man kan se på kottet i bildet under. Jeg beiset det med hvit beis og ble veldig fornøyd med resultatet.

IMG_0162 (640x586)

 

Så skal jeg ta et strøk på listene rundt dørhullet inn til kottet. Vinduet gjorde jeg ingenting med. Men det er mulig de skulle vært malt for beskyttelsens skyld. Og kanskje jeg gjør det. En gang…

3 kommentarer:

 1. Det var en flott sofa. Men for en tur for
  å hente den. Hadde nok ikke fått min kjære
  med på en slik reise for en sofa. Prøvde
  med 20 mil for å hente ei gratis
  Gustaviansk spisestue. Men fikk ikke gjennom
  det. Egentlig like greit. Har vel ikke plass
  til mer møbler.
  Den sofaen passa jo godt inn hos deg.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer :-) Det må være en av de fineste gamle sofaer jeg har sett. Så heldig du har vært, med det fine trekket også da. Lurer på om den ikke grenser til å være litt over i rokokkstilen?

  Ønsker deg ei fortsatt fin helg :-))

  SvarSlett
 3. Åhhh så fin den er :) ja er verd hver km- og det var sikkert en fin tur :)

  Flotte lister!

  Ønsker deg fine dager

  Klem Monica

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.