mandag 15. juli 2013

Tilbakeblikk og bekjennelse

 

 

 

Nå blomstrer også det hvite rosetreet mitt, men desverre får det hard medfart. Vi er for tiden velsignet med skikkelig ruskevær. Så rosebladene blåser vekk nesten like fort som de åpner seg. Men de dufter nydelig!

 

IMG_0197 (640x427)

 

Da jeg her om dagen ble overmannet av et mismot, måtte jeg ta fram bildet fra i fjor der vi akkurat hadde starta rivingen i stua.

 

IMG_7404 (640x411) (2)_thumb[2]

Her har vi skrelt oss ned til tregulvetog revet takplater og nyere veggpanel.Og jeg ser at vi har gjort enormt mye arbeid. Det hjelper litt på å se det. Den innerste delen i stua (med rosa vegger) er nå ganske straks ferdig.

 

IMG_7413 (640x427)_thumb[3]

Vi får ikke stua helt ferdig før vi har fått isolasjon og vinduer, og det kommer ikke før seinere i høst noe uvist når, men iallefall i løpet av høsten. Vi har valgt isolasjon av cellulose, fordi vi mener det er et sunnere alternativ både for folk og for gamle hus. Det kan jeg forklare i et senere innlegg. Vi har forket litt på det.

Så er tiden inne for en aldri så liten bekjennelse. Jeg har kjøpt mine første Green Gate produkter

946418_10151463104256024_248057085_n

Jepp . helt sant. Men jeg er bare sånn. Jeg vil ikke ha det hele Norge blogger om, så når hele Norge slutter å blogge om det, DA kan jeg kjøpe det. Jeg har ikke tenkt å samle på GG, men syns jo de er veldig fine da. Mulig jeg kjøper noen asjetter etterhvert. Bilder kommer men først…

 

_MG_0202 (640x403)

 

skal vi ned til Askim å stille Kairo på Norsk vinner for schæferhunder. Det blir spennende og vi gleder oss. Dvs JEG gleder meg. Tore er nok ikke hundeentusiasten blant oss, men han er med. Og det er jo fint med litt støtte også.

Når vi er tilbake har jeg noen i følge meg selv, velfortjente fridager. Da kommer en liten oppdatering på hva som foregår. Inntil da, Nyt sommeren.

2 kommentarer:

 1. Det er lurt å se tilbake ja. Da ser man jo hvordan det var!

  Dere hadde fyr i peisen da, på bildet der dere har revet. Litt kos i rivingen:)

  Morsomt med hundeutstilling(heter det det?) Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hvit rosetre skulle jeg gjerne hatt.
  Peonene her var blomstret av innen jeg kom
  hjem fra ferien. Så de fikk jeg ingen
  glede av i år. Men det kommer vel flere
  sommrerer?? Håper det.
  Håper det gikk bra i Askim.
  Ønsker deg noen herlige fridager :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.