mandag 5. august 2013

Stille på bloggene

 

 

Jeg har registrert at det er veldig stille i bloggene for tia. Men det er kanskje ikke så rart. Det er jo sommer og mange steder har godt vær, da ønsker man kanskje å være mest mulig ute og nyte.

Men jeg har også registrert at flere bloggere går over til Instagram.  Det er fint med flere muligheter, men jeg syns det er synd om mange av de flotte bloggene forsvinner tilfordel for Instagram. Det er noe helt spesielt med blogger og jeg liker det så godt å surre rundt i bloggene deres, se hva dere holder på med, finne inspirasjon og idèer og beundre deres flotte hjem. Håper ikke det blir bloggenes undergang, men at mange, helst alle fortsetter her på blogger.

 

IMG_0336 (445x640)

 

Her på Bergheim går livet sin gang. Jeg har hatt en god friperiode og det var godt etter en forholdsvis pangstart på min sommerjobb i kommunen. 

Vi har vel egentlig ikke fått gjort så mye av det vi hadde tenkt. Men for å ta en kjapp oppsumering: Vi har ryddet naustet, gjort ferdig listverk i stua ( ikke alt er ferdig da men…) Ryddet og organisert låve og fjøs, pusset opp et soverom, reparert glassvindu og satt inn det som manglet i uthuset ( reportasje kommer ) På loftet i uthuset gikk det en bjelke tvers over rommet. Denne er nå kappet, men vi har ordnet det slik at misjonen med å holde huset sammen fortsatt er i hold.

IMG_0337 (412x640)

 

Nå er vi godt i gang med August. De to siste ukene i denne måneden skal jeg tilbringe på samling på Høgskolen i Harstad.  Når jeg kommer tilbake går vi inn i September og jeg skal forberede meg til høsten. Det største fokuset denne høsten får nok bachelor- oppgaven.  Så det blir fram med bøkene og lese og studere.

 

IMG_0338 (426x640)

 

Sånn interiørmessig skifter jeg litt stil om høsten. Om sommeren syns jeg det er fint med gamle hvite broderte duker med blondekant og lysestaker i blanke matrialer eller fattigmannsølv, men når høsten kommer er det fram med gamle vevde løpere i ull og lysestaker i messing. Noe kobber kommer også fram på den tiden av året.

 

IMG_0342 (426x640)

Det var et lite innslag her fra Bergheim Gård.

Nyt dagen!!

8 kommentarer:

 1. Hei på deg! Sant at det er litt stille om dagene men sommerdagene må nytes eller brukes til å jobbe litt utendørs;) Fine dagen til deg;)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder du viser.

  Jeg har hatt bloggferie i sommer. Ikke planlagt, det liksom bare ble sånn.
  Er nok sånn for mange andre også.

  Fin dag til deg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Enig med deg håper at bloggerne ikke bare går over til instagram- er noe eget å sitte å rulle over bilder med tekst. Vi får håpe det bare er sommeren. Jeg har i hvert fall blogget mindre nå i sommer, men er på gang igjen nå :)


  Ønsker deg en herlig uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 4. jeg er ikke på instagram en gang, så blir nok blogging på meg framover. Det er noe annet med sommeren, blir alltid lite tid til bloggen.. Men det virket ut som du har hatt nok å henge fingrene i for det.
  Moro med alt man får gjort! :)
  Ønsker deg en fin dag videre og håper på flere innlegg når sommeren er over :)

  Elin

  SvarSlett
 5. Håper også at bloggene fortsetter å eksistere...Mye kunnskap, inspirasjon, underholdning og kreativitet å finne i bloggverden... Sommerfri er oppladning til ny bloggvinter for meg, kamera er med overalt jeg ferdes....

  SvarSlett
 6. Jeg liker heller ikke at folk går over til Instagram.
  Er ikke der selv, og vet ikke om jeg kan gå inn der
  å se uten å registrere meg.
  Er ikke en gang på facebook fordi jeg rekker ikke med alt.
  Nå har jeg ikke blogget så mye pga sommeren og
  det flotte været vi har hatt, noe besøk og en del jobbing.
  Pluss at jeg tror jeg er litt blogglei, sikkert pga sommeren
  Lysten kommer vel snikende når høsten kommer.
  Syns det høres ut som dere har gjort en hel masse i sommer.
  Ønsker deg lykke til med studiene utover høsten :)

  SvarSlett
 7. Hei! Koselig blogg du har! Ja, jeg er helt enig, blogg er noe helt annet og bedre enn bare instagram.
  Ha en fin august videre!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 8. Nei, bloggene må bestå - jeg er selv på instagram, men kommer aldri til å erstatte det med bloggen. For meg er det i tillegg til. Jeg raser gjerne igjennom og ser på alle de koselige og inspirerende bildene som er å finne på instagram, men det er jo så mye koseligere å lese og se på bildene på bloggene. Her snakker vi ikke enten eller, men "ja takk, begge deler" for min del iallefall ;)
  Ønsker deg en fin fin helg og lykke til med oppgaver mm utover høsten!
  Titti-klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.