fredag 18. oktober 2013

Så kom “den” dagen

 

 

-dagen da de som ikke halr lagt om til piggdekk ringer alle verksteder, eller alle de kjenner for å få lagt om. Eller drister seg ut på sommerdekkene bare for å havne i grøfta i første sving.  Håper folk er forsiktige. Jeg har de siste dagene sittet intensivt med bachelor oppgaven, men i dag har vi tatt en pause på formiddagen, så jeg kosermeg med stearinlys, varme i ovnen og deolig kaffe mens det lysner ute.

 

_MG_0883 (500x363)

 

I går våknet vi til hvite fjelltopper og på kvelden i går frøs det til og det knaste i bakken. Man kan liksom lukte snøen før den kommer. Det blir klarere, renere og friskere luft på en måte. Man kjenner det inne i husetne også. iallefall her. Det er nok så som så med isolering.

 

_MG_0880 (640x427)

 

Og som jeg mistenkte. Snøen kom i natt. Men jeg liker det Det blir så rent og lyst ute. Fritimere på dagen i dag skal jeg bruke til å pusle litt i huset. kanskje lage litt helg inne også. Vier så godt som ferdig med å flytte, men jeg må innrømme at flyttelasset er kaotisk stuet inn her og der. Det meste står i “sommarstun”   Bilde under

 

_MG_0884 (500x334)

En annen ting som skal skje i dag, er at jeg skal trekke vinnere av gavene. Resultatet kommer i et innlegg seinere i dag eller i kveld.

Så da er det bare å følge med

Og vet dere hva ? med snøen kommer….

1374379_248964495252525_615029392_n

Nettopp….. julestemning !!

Nyt dagen!

2 kommentarer:

 1. Den pleier å gå bort å komme ca 7 ganger her før den legger seg. Jeg vil ikke ha den før rett før jul jeg da :) men det er pent- bare liker ikke å kjøre da, glatt mørkt og mye elg.....

  God helg

  Smil og klem Monica

  SvarSlett
 2. Fine bilder. Det er koselig med snø.
  I dag våknet vi opp til kvitt hos oss også, men det var frosten og ikke snø. Men det var -2 grader så hvem vet, kanskje snøen kommer.

  Ha en fin helg.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.