mandag 6. januar 2014

Badet…

 

 

ble heller ikke ferdig til jul men vi fikk toalett og vask på plass og lagt inn varmt og kaldt vann. Det ble en brefielse i seg selv.

Tømmerveggen er grovpusset og har fått et strøk benarolje. Den ser nesten røykt ut og blir veldig mørk men den gjør seg virkelig bra for det. Den er noe “varmere” i utrykket enn det som kommer fram på bildet. Gulvet har lys grå fliser og veggene blir også lyse så jeg tror det vil gå bra med den mærke veggen. Vi er på langt nær ikke ferdig, det mye arbeid igjen med de andre veggene og taket. I tillegg skal vi ha inn dusj, så vi er nok et godt stykke unna bloggbart resultat her men jeg har lyst gi en liten sniktitt på noe av badetlikevel.

 

 

_MG_1376 (424x640)

 

Toalettkommode kjøpt brukt omgjort til baderomsinnredning.

På det gamle toalettet i andre etg. var der ikke vask, så vi måtte vaske hendene nede på kjøkkenet. Derfor ble det faktisk en aldri så liten luxusfølelse å kunne vaske hendene før man forlater rommet. Vask og blandebatteri er fra Megaflis.

 

IMG_1373 (640x478)

 

Tualettet er veggmontert, noe som gjør renholdet adskillig enklere. Toalettet med tilbehør er kjøpt på Comfort. Her ser vi også hvordan veggene blir. Planen er å kle veggene med stående rukledning og male det lyst. Gulvet og veggene i dusjen får fliser. Vi har droppet dusjkabinett for å kunne bestemme størrelsen på dusjen selv. Ikke det at vi er så store mennesker, men vi liker å ha det romslig i dusjen. Å dulte i glassvegger er vi enig om at vi ikke er så begeistret for. Vi får noe mer vedlikehold JA men det kan vi leve med.

 

IMG_1374 (534x640)

 

Det er Mandag, hverdag og nytt år. I dag skal jeg gjemme bort jula og igjen gjøre Bergheim om til anleggsområde. Vi blogges, nyt dagen,

5 kommentarer:

 1. Elsker den veggen og det møblementet og alt - virkelig sjel på det badet og så koselig :) kunne blitt der inne lenge jeg :)

  Gleder meg til å se det helt ferdig. Takk for superkoselige ord inne hos meg.

  Håper du har en fin start på det nye året og ønsker deg ei fin uke

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 2. dette blir jo knallstilig! elsker den tømmerveggen :)

  SvarSlett
 3. Tømmerveggen er flott.
  Likeså er den gamle toalettkommoden som er laget om til baderomsinnredning.
  Blir et unikt baderom det der.
  Gleder meg til å se det helt ferdig.
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
 4. Dette badet blir fiiint ! Så koselig med toalettkommoden som er gjort om til baderoms innredning !
  Det er så hjemmekoselig her hos deg !
  Ha en fin uke !

  Mette

  SvarSlett
 5. For et flott og annerledes bad! Lykke til med å få det helt ferdig :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.