torsdag 23. januar 2014

Bring ME on…

 

Jeg har fått med meg diskusjonen om hvorvidt bloggene inneholder den samme stilen og de samme tingene. Jeg har aldri holdt hemmelig at jeg noen ganger syns akkurat det. Men det er nå en gang sånn at vi påvirkes av hverandre og smaken vår er personlig, derfor bør vi ikke klandres for den. Men om trenden er aldri så mye hvit-hvit, svart-hvit eller grå-svart og geometrisk så er det former som enda ikke har nådd mitt interiørhjerte.

 

_MG_1602

 

Jeg har så lenge jeg kan huske latt meg fasinere av runde former og varme farger.  Interiør fra 17-18000 tallets europa blandet med urnorsk bondestil. Som pynt i huset liker jeg gamle bruksgjenstander i tre og flint/fajanse og lysestaker i messing, tinn og sølv. Jeg bytter litt på det alt etter årstid og humør men om vinteren går det mest i messing. På bildet over har jeg samlet dem men i hverdagen står det en her og en der og lysene blir tent så fort jeg setter meg. Noen ganger setter jeg dem på kjøkkenbenken mens jeg enten lager mat eller gjør andre ting på kjøkkenet.

 

_MG_1605   _MG_1604

 

Noen vegger i huset er malt tømmer som den på bildet til venstre.  De andre veggene har en rolig grønnfarge men for å beholde “varmen” har jeg valgt møbler i lune farger. Biedermeieren har sitt orginale trekk som er i en rustrød farge. Sidegardinene er ikke gamle men har en farge i samme nyanse.  Salongen har et liknende mønster i stoffet som biedermeieren, men fargen er noe mer dyprød.

 

_MG_0992 (640x427)

 

Dette er møbler som gir huset og rommet personlighet men jeg må innrømme at endel av dagens møbler nok er laget med tanke på mer comfort enn disse.  Derfor er den langsiktige planen vår å lage ei TV stue i 2 etg i en mer moderne stil med komfortable møbler.

Jeg poster dette innlegget for å vise at man MÅ ikke være trendblogger forå bli lykkelig. Jeg er veldig lykkelig i mine egne omgivelser, altså ligger min lykke i det nære rundt meg og ikke hva jeg tror andre vil se i min blogg.   Jeg er ikke så opptatt av antall besøkende og om bloggen min skal bli “oppdaget” Jeg blogger mest for å tilfredstille min interesse for interiør og har dessuten funnet ut at det er en fin måte å få ryddet huset på.

Og det er jeg fornøyd med.

IMG_1600 (640x412)

 

23 Januar og ikke en snæflekk åoppdrive, Men en ting er sikkert, det blir lysere og lysere tidligere og tidligere.

Ha en fin dag.

6 kommentarer:

 1. Ja det er ikke så koselig å blogge rot som et ryddig rom.
  Syns du har en koselig stil. Tror du har funnet en stil
  som passer perfekt til huset dere har.
  Her hadde jeg tenkt å gjøre en hel masse i dag,
  men kommer liksom ikke i gang. Får se hva det blir til utover dagen.
  Ønsker deg ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 2. Takk! Det var som om jeg skulle sagt det selv :) Det er godt å se at flere styrer unna den "hvite trenden" og er mest opptatt av hva man liker selv, ikke hva som lokker flest lesere.

  *Hilde*

  SvarSlett
 3. Godt vi er forskjellige. De hvite bloggene tiltaler noen og de mer fargerike tiltaler andre.
  Noen liker gammelt og andre liker nytt. Selv synes jeg det er gøy å følge med litt på flere fronter.
  Med tanke på at mye blir likt så var det vel sånn før også. Kan huske at "alle" hadde Bogstad Maud kaffe og middagsservise fra Porsgrund og Tangenglass fra Hadeland osv osv. Så at mange går i samme løypa er ikke så ukjent innen interiør akkurat.
  Men så har vi oss stabeiser da med farger, former, gammelt og minimalt med nytt.
  Jeg må også bare være meg selv. Liker andre det er det jo gøy. Hvis ikke så er det ikke så farlig heller.
  Jeg er som deg og blogger fordi jeg synes det er gøy og kjører min stil slik den er.
  Hurra for mangfoldet.
  PS Jeg digger fargen på begge sofaene dine. Herlige farger.
  Torsdagshilsen fra Marit

  SvarSlett
 4. Koselig å stikke innom deg. Jeg liker mye av det lyse jeg ser rundt omkring, men selv har jeg en meget lett blanding - sop i hop gammelt og nytt, lyst og mørkt - her hjemme. Er lekkert med det lyse, men jeg liker mine arvede og kjøpte bruktfunn så godt og lager derfor en salig blanding som altså er min stil. Dvs. ikke noe gjennomført hvitt eller nøytralt her, men personlig og "mitt"...
  Artig at vi er forskjellig vi bloggere...
  Kikker innom mange slags blogger, spennende det.
  Mye fint å se hos deg. Et HJEM med persolig preg.
  Ønsker deg god helg.
  beste hilsen TOVE

  SvarSlett
 5. Tror du er inne på noe vesentlig. Det er den unike og personlige stilen leserne vil ha, iallefall vil jeg det...

  SvarSlett
 6. Her var det fint! Husker du fargekoden på grønn-fargen din?

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.