torsdag 19. juni 2014

Og vips, så var jeg der…

 

Plutselig har jeg passert 200.000, jeg kan nesten ikke tro det. Jeg husker at jeg markerte 5000 på min forrige blogg og syntes det var et svimlende tall den gang.

Jeg kunne jo hoppet over presentasjonen av meg selv men jeg er godt oppdradd og det man lover holder man, så her her jeg:

Mitt fulle navn er Heidi Rønning. Jeg er utdannet vernepleier  og er så heldig å ha fått fast arbeid i helseforetaket Nord-Trøndelag, psykiatrisk avdeling på Kolvereid i Nærøy Kommune som pr dags dato har status som Norges minste by.

 

IMG_7144 (460x640)[9]

 

Som privatmenneske er jeg med på mange ting, foruten blogging og interiør er jeg hundemenneske. I løpet av de siste 20 årene har jeg hatt 4 schæferhunder som er en rase med mange urfordringer men mest gleder. Den lille krabaten på bildet over er nå blitt to år og ganske stor. Kairo er en fantastisk snill og vennlig hund som gjør det herlig å være hundeeier. Jeg driver litt med utstilling og hundesport og syns det er kjempeartig.

 

10365881_10201905809712665_4318636338833268272_n

 

Nei, jeg kjører ikke MC selv, men syns det er hyggelig å sitte på. Det hender vi tar oss noen turer, storbonden og jeg og det er alltid koselig. Jeg har i grunnen for mye annet å holde på med til å bruke tid og penger på å kjøre opp til MC så jeg nøyer meg med å sitte bakpå å nyte utsikten.

 

169083_1534011596017_5430918_n

 

Jeg er av de ( kanskje få..) bloggerne som liker vinteren. Jeg liker både å gå på ski bortover og nedover. Og jeg elsker hvit lett nysnø, det lukter så godt. Jeg koser meg ute med hund, lys og lykter og evt vinterlige gjøremål men jeg liker tørre kalde vintre med mye snø. Sludd og slaps er deprimerende, så det MÅ være skikkelig vinter

 

10363527_10201838940120967_8542090424755003065_n

 

Jeg er og har alltid vært glad i friluftsliv. Turer i skog og mark som det populært heter men også fjellet har lokket. Jeg er ikke så veldig tålmodig når det gjelder sportsfiske men jeg må iallefall vite at jeg har prøvd. Et lite bål i vannkanten, bålkaffe og solnedgang, bedre blir det ikke.

 

bilde 3 (3) (640x480)

 

Fra før vet dere jo allerede om min interesse for interiør og restaurering av Bergheim men underveis i prosessen har min interesse for gamle hus og vernearbeid bare vokst og vokst. Gamle hus med store flerfagsvinduer har facinert meg siden jeg var barn. Jeg fantaserte ofte om livet på innsiden av disse vinduene når jeg gikk forbi et hus med opplysete vinduer.

I dag eier jeg et slikt hus selv og jeg vet at mange kjører forbi både for å beundre og av nysgjerrighet for hva som skjer på innsiden. Vi har flyttet til ei lite bygd der vi ikke kjente noen, eller noen kjente oss. Vi har overtatt et hus som mange i bygda har et forhold til men vi har bare fått positive tilbakemeldinger på det vi holder på med og det er både motiverende og spesielt hyggelig med tanke på at Bergheim er et hus som “vises” i bygda. Men vi har følt på at vi har overtatt en liten skatt og vi gjør alt vi kan for å ta godt vare på det.

 

bilde 1 (551x640)

 

Jeg er såpass “voksen” at jeg husker det sjarmerende landlivet på 60 tallet. Hvordan det var å være barn med  mødre og bestemødre som lagde mat fra grunnen av, nykokt rabarbrasyltetøy på nystekte brød. Livet var bekymringsløst og herlig avstressende. For å hente litt tilbake av den stemningen prøver jeg i en hektisk hverdag å stjele meg noen øyeblikk og de er ikke vanskelig å finne her på Bergheim, selv om det for det meste ser veldig hektisk ut her.

Nå kunne jeg sagt mye mer om meg selv for eksempel om min lidenskap for fotografering, lopper, brukt og gamle møbler, interessen for hage, camping og hytteliv men jeg stopper her ellers vi det bli et alt for langt innlegg til at folk gidder å lese. Poenget med dette er bare at dere som besøker meg trofast og legger igjen hilsen skal bli pittelitt bedre kjent med meg. Dere gir så mye og jeg er så evig takknemlig, derfor har jeg  lyst å gi noe tilbake. Den muligheten får jeg i neste innlegg og det gleder jeg meg til.

Takk for oppmerksomheten og ha en strålende dag, staks tilbake.

6 kommentarer:

 1. Så fint å lese om deg.
  Gratulerer med besøkende på bloggen

  SvarSlett
 2. Artig å lese om mennesket bak bloggen også.
  Ei flott dame :)

  Håper du har en fin torsdag ♥

  SvarSlett
 3. Da prøver jeg en gang til på en kommentar, fikk feilmelding første gangen...
  Det er flott å bli enda bedre kjent med hele mennesket Heidi.
  Godt å se at du er det grepa kvinnfolket jeg har forestilt meg at du er. Hehe.
  Er jo vernepleier sjøl også, og det passer dårlig å være redd for å ta i ett tak da.
  Må bare si at jeg ønsker dere lykke til videre med alt det flotte arbeidet dere
  gjør med Bergheim. Det er alltid gøy å se at det er kommet ett nytt innlegg
  fra deg på bloggrullen min.
  Ønsker deg en fortsatt god kveld.
  Mange klemmer fra Marit

  SvarSlett
 4. Ja du er opptatt med mange ting.
  Koselig å se deg og ha et ansikt bak bloggen.
  Og få høre litt mer om hva du driver med.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 5. Så kjekt å høre litt mer om hva du driver med :-)
  God helg :-)

  SvarSlett
 6. Hei Heidi :) Så koselig å hilse slik på deg og se mer av hvem du er. Du er ganske så lik slik som jeg forestilte meg- har fått med meg det om vernepleier og slik og at du er et grepa kvinnfolk som har mange interesser. Moro å se litt mer :)

  Ønsker deg nydelige sommerdager

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.