mandag 28. juli 2014

Hils på Magnus

 

 

En kort spasertur fra huset ligger Follafjorden. Vi er så “heldig” at vi også har et naust like ved fjorden. Jeg skriver “heldig” i anførseltegn fordi nauset trenger omfattende vedlikehold og restaurering. Vi har noen drømmer om det men foreløpig må vi ha fokus på huset.

Men nauset står der….

 

IMG_0586 (640x303)

 

Det er også en liten privat marina der man kan kjøpe eller leie seg båtplass. På varme sommerdager har vi tenkt mange ganger at det kunne vært herlig med en båttur på fjorden men vi hadde ikke båt. Vi har nok vært innom på finn og sjekket men tenkt at dette er noe vi bare må komme tilbake til seinere fordi vi har egentlig ikke tid. Båter trenger også vedlikehold.

 

IMG_0592 (640x427)

 

Men plutselig så står det en båt der. Storbonden har arvet en Silver Viking etter sin onkel og gudfar. Motoren er defekt så vi må ha ny men selve båten trenger bare en grundig vask og litt utstyr for å sjøsettes.

 

IMG_0595 (640x427)

 

Den må nok oppgraderes en del, den har stått ubrukt i årevis men den har stått tørt så i første omgang skal det holde med en grundig vask.

Planen videre er å fikse på den, kanskje lakkere den på nytt, sy nye putetrekk og “stæsje” den litt opp, det tror jeg kan bli fint

IMG_0593 (640x437)

Båten heter Magnus etter sin forrige eier og skal beholde navnet. Nå gleder vi oss til å få satt på ny motor og å komme oss på sjøen.

3 kommentarer:

  1. Så flott da. Gratulerer som båteiere. Alltid morsomt med "nye" ting som kan dekoreres og ordnes med.
    Dere har sikkert snart denne i drift også. Ligger ikke på latsida dere kjenner jeg dere for rett. Dere får ting gjort.
    Fortsatt god sommer.

    SvarSlett
  2. Det ser ut som et flott utgangspunkt, så dette blir nok bra! (",)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.