torsdag 24. juli 2014

Ny hylle på kjøkkenet

 

 

Egentlig ville jeg vente til jeg fant en gammel  tallerkenhylle men det har jeg ikke funnet enda, så da ble det denne hylla fra IKEA.

Jeg har ikke gitt opp å lete men jeg bare måtte ha noe på veggen over vasken. Hylla bestilte jeg fra Ikeas nettbutikk og ikke mer enn en hundrelapp i frakt. Veldig lettvint og veldig kjekt.

 

IMG_0535   IMG_0526 (560x800)

 

Jeg er veldig begeistret for hyller men jeg har sett at jeg sliter litt med å få hylla med innhold til å se fint ut. I bloggverden kommer jeg over utrolig mange hyller med ting som er satt sammen i en fin balanse men det er nok ikke mitt ekspertområde. “Man tager det man haver” - eller har bruk for, så kanskje er jeg mer praktisk enn estetisk anlagt. Denne hylla er nå fylt med en blanding av Green Gate, lopper og arvegods. Hylla er praktisk med en hylle til tallerkner, en hylle til å sette ting på og kroker under for å henge ting. Mye pynt men også  ting lett tilgjengelig som tekoppene fra GG og min lille “hagethermos”

 

IMG_0534 (800x622)

 

På krokene henger et par forskjellige tesiler og en oppvaskklut strikket av min tante. Zalo flaska er byttet ut med dispenser fra Ikea. Vask og armatur er også Ikea. Altså en blanding av gammelt og nytt men så lenge det funker sammen så er det greit liksom.

Planen er fortsatt å lete etter en gammel hylle med plass til både talerkner og småting men akkurat nå er jeg fornøyd med Ikeahylla. Som det avsløres på bildene er ikke kjøkkenet ferdig enda. Endeveggene på høyskapene skal kles inn med panel for å få et mer integrert preg. Det mangler også lister i tak og på gulv.

Men nå er det sommer, det er sol og det er varmt, så dagene nytes ute og lite blir gjort. Men jeg trøster meg med at høsten er lang….

Ha en strålende Torsdag.

5 kommentarer:

 1. Nei nå skal du jammen meg skjerpe deg!!!!Dette var nemlig bare helt nydelig,hyllen,vasken…hele kjøkkenet!Og Ikea hyllen er vel like bra som noen annen…umulig å se at det "bare er" en Ikea hylle på bildene ihvertfall og du har så mye fint opp i at!Dette fikk du til spør du meg,så vær stolt av deg selv du.Slike hyller ommøblerer man nok hele tiden,og til slutt er du nok helt i mål og fornøyd du også!!!
  Toveklem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Tove, alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger :)

   Slett
 2. Synes hylla - og innholdet - er kjempefint, jeg ;-) Og du....de tømmerveggene var bare utrolig sjarmerende! Sååå fint!

  Ønsker deg en herlig kveld! Kos deg masse!

  SvarSlett
 3. Syntes dette ble knallfint jeg :) Veldig fin kombinasjon :)

  Var aldeles helt nødvendig å få malt hos oss, skalla jo av mot malinga under flere plasser :) fargen var ok den, men ville ha noe lyst i den gangen, blir fort mørkt i kroken :) deilig å endelig være ferdig! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.