fredag 22. august 2014

Feriegjester, roser er grønne, ferdig yttervegg og 50 åring.

 

 

Jeg har mine foreldre på ferie her, selv er jeg ikke i så veldig feriemodus da jeg slett ikke har hatt ferie i år. men det er likevel koselig med besøk. Kommer hjem til middag på bordet hver dag og kjenner på at jeg holder på å venne meg ti det, så hverdagen kommer nok som et slag i hodet når de reiser hjem igjen.

 

IMG_0646 (640x588)

 

Her om dagen kjøpte jeg en potterose, var litt spent på fargen men da knoppene sprang ut var rosene omtrent like grønne som bladene bare i en lysere nyanse. Spesielt….

 

IMG_0763 (640x427)

 

Den første av fire vegger som skal isoleres å få ny bordkledning er jå endelig ferdig og som dere ser og kanskje skjønner kommer det et overbygg ved døra. Hos oss har enkelte ting tatt veldig lang tid og jeg er nå spent på om ytbygget kommer opp før vinteren kommer….

 

IMG_0778 (640x427)

 

Vi har feiret noen bursdager i huset. Storbonden den 16 august, jeg den 18 og min far den 20. Nå er vi stappmette og litt lei av kaker, da er det godt å bare fange noen regndråper med tunga, sånn er det å bli 50…

 

IMG_0777 (640x583)

 

Kroppen merker nok alderen bedre enn hodet og viljen.

Nyt en herlig sensommer.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått dag/dager.
  Ja det er godt å ha besøk som kan "verte" en opp litt.
  Hadde det jeg også for noen år siden da mine foreldre
  fortsatt orket den lange reisen.
  Ja ting tar tid, det er helt sikkert. Håper du får opp litt over døra før vinteren.
  Godt å slippe snø og vind rett inn.
  Ha ei flott helg :)

  SvarSlett
 2. He he, kult 50 årsbilde. Gratulerer med vel overståtte dager alle sammen.
  Synes dere har fått gjort utrolig mye selv om enkelte ting har tatt tid jeg.
  Vi har ikke gjort en døyt i sommer av vedlikehold vi. Her må det skjerpes til
  neste år trur eg...
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for hyggelig hilsen hos meg! Så bra, jeg tenker at ting ville blitt veldig bra om alle bare tenkte litt mer dyrevennlig i matvalgene sine! :D Khan kommer fra Røstadgården! Khan er nevø av Giro (datter av Askepott), som jeg mistenker at er far til din Kairo, kan det stemme? Jeg syns våre to gutter er så like.. :-) Vi har ikke vært så flinke til å komme oss på utstilling, bare vært på en med Khan. Det gikk riktignok veldig bra, både Cert og Bim fikk han! Det sa ikke oss så mye som ikke er så kjent med utstillinger, men det var jo stas med sløyfer og pokal ;-) En riktig god helg til dere!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått :) Og så tette dere har bursdag. Deilig å bli vartet litt opp i noen dager- og det høres ut som du virkelig fortjener det.
  I morgen skal vi i bursdagsfeiring til vårt yngste barnebarn- hun ble ett år den 19 :) Til mandag så må det bli knekkebrød og den linja der igjen kjenner jeg. Skal bake med en kake til i morgen og den er egenkomponert oppe i hodet- så måtte lage en liten prøve kake også og den er spist opp, uff og ha ha :) Om den blir suksess i morgen så blogger jeg den- hvis ikke så lar jeg være !

  God helg klem Monica

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.