fredag 20. februar 2015

Vår i vinduskarmen.

 

 

 

Det står fortsatt februar på kalenderen men om bare et par uker går vi inn i den første vårmåneden. For noen har jo våren vart noen uker allerede og jeg ser det har begynt å blomstre i bloggland. For meg har det, og er det fortsatt vinter men….

Jeg har nå opphevet mitt selvpålagte forbud mot vårblogging, jeg er fast bestemt på å følge kalenderen men har allerede sådd noen frø og handlet inn løkblomster. Noen greiner har fått komme inn selv om jeg her er redd for at allergien skyter fart. De får stå til jeg kjenner det iallefall. Været er mildt og snøen er borte, ikke rart man kjenner våren komme da.

 

IMG_2709

 

Blant alle mine ting ( som jeg slett ikke har oversikt over ) fant jeg disse brunlakkerte lysestakene. De har vært “ute” av interiørbildet her hos meg en stund men har nå fått komme inn i varmen. Grunnen til at de ikke er kastet var en plan om å male dem men jeg kom aldri så langt, så står lysene så støtt i dem og nå liker jeg dem igjen, akkurat sånn som de er.

 

IMG_2706 (800x778)

 

Nå er det fredag, for meg er det arbeidshelg og jeg kjenner jeg gleder meg til i mai, for da skal jeg begynne i ny jobb og livet med turnus er over. Det samme er helg og helligdagsjobb, jeg får “normal” arbeidstid og det gledes!

Til alle dere, ha en strålende helg.

3 kommentarer:

 1. Ja det høres godt ut med bare dagjobbing.
  Her er det også jobbhelg.
  Håper den går fint. Vi skal visst være med
  på karneval, noe jeg ikke kan si jeg gleder meg til,
  men greit nok. Det får dagen til å gå litt fortere når en
  har slike ting på programmet.
  Koselig med litt vår i vinduskarmen din. Her er det ikke så mye
  av det enda, Var på Plantasjen i går, men klarte å gå forbi vårblomstene.
  Stod ei stund å så på noen. Men vil vente til litt nærmere påake.
  Ønsker deg ei riktig god jobbhelg :)

  SvarSlett
 2. så fint og vårlig :) her har det dryppa fra tak i tre dager, begynne å minke med snø i det minste :) men det er visst spådd snø igjen til uka.. og jeg som vil ha vår! har satt noen løker, skal få sådd litt snart også, det er gode tegn ;)

  God helg til deg :)

  SvarSlett
 3. Så koselig det er i vinduskarmen din.
  Løkblomster, vårlige kvister og lys det slår aldri feil
  Klem fra Marit

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.