tirsdag 7. april 2015

Kommer nå, våren kommer nå nå.

 

 

“Kommer nå våren kommer nå Kommer nå. Nå . våren kommer nå.  Snart står hestehov og blåveis Langs den veien jeg må gå Kommer nå, nå , våren kommer nå”.

Noen husker kanskje denne sangen med Stein Ove Berg, jeg husker ikke så godt versene men refrenget kan jeg og det er ofte jeg nynner på den når vårfølelsen først kommer. Påsken 2015 har kommet og gått og vi kan bare se fram mot fryd og gammen. Imidlertid gjør været i dag at det verken er fryd eller gammen på Bergheim men innomhus står det ikke så verst til.

 

IMG_3140 (640x496)

 

Det lille jeg hadde av gult  stæsj og påskepynt er byttet ut med sommerlige roser, det holder hardt for meg å motstå dem. Sofia ser ut som hun er limt fast i sofaen for hun er jo med på hvert eneste bilde men hun liker å lade batteriet sitt her på formiddagen, så hun ligger ofte her på denne tiden, og det er stort sett på formiddagen jeg tar bilder.

 

IMG_3140 (640x392)

 

I dag er det 7 april og jeg tok et tilbakeblikk på bloggen for å se hva jeg har drevet med den 7 april, dagene like før eller etter de siste årene, her er en liten kavalkade. Bildet under til venstre viser et tulipanbed fra Bjørkly i 2011, det var før vi kjøpte Bergheim. Bildet til høyre viser oppvasken fra hytta i 2012, da var påsken på denne datoen og vi tilbragte den der, noe vi som oftest gjør hvis vi får det til.

 

7411  7412

 

I 2012 kjøpte vi Bergheim og den 7 april 2013 var vi her på og malte stua, tak og vegger. Vi hadde ikke flyttet hit enda så vi brukte helgene til å være her å jobbe.

 

7413

 

I 2014  hadde vi flyttet til Bergheim selv om vi ikke hadde bad inne i hovedhuset, det sto ferdig i februar samme år og den 7 april var vi på Jysk  i Namsos og kjøpte dette skapet for å ha på badet, til oppbevaring av toalettsaker og vaskeutstyr.

7414

 

I dag er altså dagen ganske grå og våt og etter prognosene skal det fortsette ut uka. Så da passer det jo bra å ha noen prosjekter på gang innomhus. Nå pusser vi opp et rom i 2 etg som skal fungere som gjesterom en stund, skal komme tilbake til det seinere

Da ønsker jeg dere en fin vårdag.

 

IMG_3145 (640x469)

3 kommentarer:

 1. Ja det er litt morsomt å gå tilbake i tid å se hva en drev med
  Og ikek minst, hvordan ting forandrer seg gjennom årene.
  Koselig med roser. Spørs om jeg ikek må forandre litt her jeg også.
  Men må vente til etter jeg har hatt ferie.
  Er jo greit at det ikke er så fint og varmt ute når en likevel må drive
  på med prosjekter innomhus. Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Det var litt artig å se tilbake, for jammen har det skjedd mye på de fire årene! Stua kan jo ikke sammenliknes med hva den var da dere kjøpte huset! Ikke badet heller for den saks skyld... (",)

  SvarSlett
 3. Hei. Titter innom med en liten hvedagshilsen,
  Ønsker DEG en fin VÅR.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.