mandag 9. november 2015

Neste steg

 

Vi har nå fått isolert og bordkledd tre av fire yttervegger på Bergheim.  Gangen har fått nytt vindu i samme størrelse som de andre vinduene og vi har laget nye vindusinnramminger, der har vi brukt de gamle som kopi. Noen av dem var så dårlig at de gikk helt i oppløsning når vi fjernet dem fra veggen.

 

20151028_071729 (640x360)

Deler av veggen  hadde nyere bordkledning mens resten var den gamle fra da huset ble bygd for 100 år siden. Nå er gammel ( og nyere) kledning byttet ut med perlestaffkledning likt den opprinnelige. Det syns dårlig her da noen av disse vildene er tatt med mobilkamera med dårlig oppløsning men det ble veldig mye bedre.

20151022_084731 (640x360)

 

Vi har gjort oss ferdig utvendig for i år  men til våren blir det nytt tak. Vi har også tenkt på å bygge ut  på den siste veggen for å få et vaskerom, en bod og et romslig vindfang. I tillegg har jeg ønsket meg en glassveranda. Nå er det tatt mål og  vi venter  på tegning, det er jeg m veldig spent på å se.

 

20151022_084655 (640x400)

 

Og slik så fasaden ut for to år siden.

 

_MG_1979 (640x481)[4]

 

Nå har vi flyttet fokus innendørs og holder på å gjøre ferdig kjøkkenet. Kjøkkenet var i utgangspunktet to rom. Det ene rommet der vi satte opp kjøkkeninnredningen ble ferdig til jul for to år siden, nå  står resten av rommet for tur.

Jeg gleder meg

Ha en fin Novemberuke.

3 kommentarer:

 1. Det er skikkelig flott dette huset deres.
  Lykke til med jobben innendørs.
  Er alltid spennende å få ferdig et nytt rom.
  Lykke til og ha ei riktig god novemberuke :)

  SvarSlett
 2. Dere er så flinke og herlig hus og plass dere har :) Massevis med sjel- herlig :)

  Ønsker deg en herlig uke Eli

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 3. Dere har gjort en kjempejobb! Tror jeg har sagt akkurat det samme før i andre sammenhenger, men det kan virkelig ikke sies ofte nok om den jobben dere har gjort, gjør og kommer til å gjøre. Huset kler denne kledninga veldig godt, så det var nok helt riktig valg når det alt skulle gjøre om igjen.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.