onsdag 30. november 2016

Adventstid


Da har vi passert den første adventsøndagen, lyset ble tent, gløggen og pepperkakene hentet fram. Vi aner et snev av jul, eller et snev ??

Som over middels interessert i interiør har jeg blitt medlem av flere sider på facebook og hentet ut mye inspirasjon. Men allerede i oktober begynner folk å poste julebilder, midt i november poster noen bilder av det ferdigpynta juletreet. Jeg sier det rett ut jeg: Jula blir kuppa for min del iallefall.

Jeg måtte bare melde meg ut av både interiørsider og julesider. Jeg klarer ikke å glede meg over mine egne tradisjoner med alt dette maset 2 måneder før tia.
Første søndag i advent brukte jeg til å hente inn greiner som jeg skulle ha i potter og kurver. Det ble en fin tur, noen få kuldegrader litt hagl, men friskt og godt
Etter turen hentet vi fram kokeapparatet og hadde lunsj i det fri med gløgg og rundstykker. Vi har ikke mye dagslys her jeg bor nå så helgene er dyrebare, for midt i uka er det mørkt når vi drar på jobb og mørkt når vi kommer hjem.


Den andre helga i advent skal vi imidlertid besøke Røros julemarked igjen. Vi var der for to år siden og opplevde virkelig julestemning. I år går turen tilbake og vi gleder oss. Julestemning  i nærvær er noe helt annet enn gjennom sosiale medier.
Ønsker dere alle en fin førjulstid.

Følg oss gjerne på facebook, vi har laget en egen juleside der jeg tradisjonen tro fotograferer og legger ut et bilde med julestemning fra 1 desember og fram til julaften, denne siden finner du på:

https://www.facebook.com/groups/554825898036675/

Du finner også Bergheim på facebook:

https://www.facebook.com/Bergeim/

2 kommentarer:

 1. Åhh skal du til Røros- der er det koselig der, og nå i desember så er det jo fantastisk :)

  Ja sent lyst og tidlig mørkt- ser frem til når sola snur riktig vei igjen.

  Kos deg masse i det koselige hjemmet ditt og på turen :)

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 2. Du brukte riktig ord:kuppet. Folk både pynter og spiser jul fra midt i november, da er det jo ikke noe rart at de er lei når jula egentlig starter.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.