søndag 2. juli 2017

Ferie  Sommerferie er vel et av årets høydepunkter, og jeg har gledet meg til å nyte morgenkaffen ute i solskinnet, uten å må skal noe, bare sitte der til jeg får lyst å gjøre noe annet. I fjor laget vi en pergola bak uthuset, og en liten terrasse som laget etter hvor det blir sol først om våren. I år fikk pergolaen tak og man sitter tørt selv om det regner. I tillegg kjøpte vi en utrullbar lèvegg for vind og trekk.  

Jeg fant tre manilla/ kurvstoler på en bruktbutikk og kjøpte alle men tanke på å ha dem her. Planen er å male dem i ulike grønnfarger, men jeg må vente litt før jeg bestemmer meg.Til bord fant jeg en kabeltrommel på låven. Vi har rammet inn armeringsjern som fungerer som klatrestativ for klematisen. Vi håper å få en "vegg" av klematis etterhvert og det ser foreløpig lovende ut. Lyslykten fungerer som mini- drivhus for jordbærplanter.


Rundt hjørnet på andre siden har vi også en plass i solen, her står campingstolene. Ikke så pene å se på men desto bedre å sitte i. Vi bruker disse inntil jeg er mer sikker på hva jeg vil ha her. Det kan hende jeg heller vil ha en spiseplass, men her skinner sola først både tidlig på dagen og tidlig på våren.

Ferien i år går først til hytta, skal være der noen dager å sette opp en gapahuk. Så er det hjem og pakke om for videre tur til Nord Norge. Jeg har arvet bobilen til mine foreldre og den skal prøves på en tur til Lofoten og Vesterålen.God sommer, god ferie og fortsatt god helg.

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud.
  Rigtig sommerligt og markisen passer perfekt til huset i de danske farver.

  God ferie
  Charlotte

  SvarSlett
 2. Dette blir koselige uteplasser, lurt med en klematisvegg.
  Riktig god ferie! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.