mandag 5. mars 2018

Nytt bad. Del 1


Det opprinnelige badet lå i 2 etg. Bilder derfra finnes nok bare i min minnebrikke i hodet. Det var lite og upraktisk så vi bestemte ganske tidlig at vi ikke skulle ha bad der.  Badet oppe var også ødelagt av vannlekkasje og alt måtte uansett rives fra innerst til ytterst. Et soverom i første etasje ble tiltenkt badets funksjoner, det var også mye større og ville gi et romsligere baderom. Da vi flyttet inn på Bergheim hadde vi fikset toalettet i 2 etg sånn at vi kunne bruke det, men dusje måtte vi gjøre i et rom i fjøset.

Det første vi gjorde var å rive gulvet fordi vi skulle ha vannrør i gulvet. Vi forsterket gulv åsene og fylte hele flata med sand etter at vi hadde lagt rør til dusj vask og wc. 
Deretter la vi 20 cm isopor og rør for vannbåren varme, før vi støpte nytt gulv. Sandmassen ble trillet inn trappa og gjennom gangen og det var ganske mange trillebårlass før vi kunne støype selve gulvet.
Vi reiv gamle plater og nyere panel av veggen og fikk fram en tømmervegg som vi valgte å ha synlig. Den var grå, grov og full av spikerhull. Det var litt av en jobb å få den veggen som vi ville ha, men det gikk. Siden det nye kjøkkenet skulle ligge vegg i vegg måtte vi planlegge omlegging av rør i samme operasjon.

Vi hadde på benarolje bare for å teste, men syns reultatet ble så bra at vi hadde det på hele veggen til slutt. Den ble helt fantastisk. Det luktet sterkt 1 et par - tre dager men så ga det seg.
På bildet over vises endringen ganske bra. Jeg gledet meg til å få en ekte tømmervegg på badet. Siden vi visste veldig godt hvilke skader en vannlekkasje gjør, var vi ikke redd for å ha tømmerveggen synlig. Oppdagelsen vi hadde gjort var at naturlig treverk med mulighet for lufting, klarte seg ganske bra. Det var materialer med limstoff som f eks sponplater som var ødelagt. Derfor bestemte vi oss for å kle alle de andre veggene med panel. men det kommer i neste del.


3 kommentarer:

 1. Det var en skikkelig blå-blå farge i starten. (",) Brukte dere en spesiell type sand når dere fylte opp?

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

 3. تواصل مع الشركة وسنصلك أينما كنت وفي الوقت المحدد نتيجة إلى وجود سيارات مخصصة للشركة تعمل على إيصال العمال والفنيين أو موقع التنظيف وأيضا نقل المفروشات التي يتم تنظيفها في مقر الشركة بالمجان .
  شركة تنظيف منازل بالرياض
  أرخص الأسعار تتواجد فقط مع شركة تنظيف منازل بالرياض .
  تنظيف منازل بالرياض
  للحصول على مكان خالي من الأتربة
  خدمات منزلية بالدمام
  حتى يشعر الإنسان بالراحة في المكان الذي يقيم فيه يجب أن يتخلص من كل الأوساخ المتراكمة في المكان وأيضا في الخارج من على الواجهات الخاصة بالمنازل أو الشرفات الخارجية
  شركة تنظيف بالدمام
  والنوافذ وبالطبع فأن العديد من ربات البيوت لا يجدن الوقت الكافي للقيام بعملية التنظيف بدرجة بجودة عالية ولكن من خلال العمال المتميزين في الشركة سوف يتم الحصول على منزل نظيف في خلال ساعات .
  شركة تنظيف بالرياض
  ويمكن لكل ربات البيوت إتباع بعض النصائح من شركة تنظيف منازل بالرياض للقيام بعملية التنظيف اليومية .
  شركة تنظيف منازل

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.