onsdag 4. april 2018

Bad del 2


I februar 2014 var bad i første etasje realiteten og dusjing i fjøset var historie.
Det var en fantastisk følelse




Siden vi ikke kunne legge vannrør inn i tømmerveggen, måtte vi bygge dem inn i veggen.
I stedet for å kjøpe ny baderomssinnredning, gjorde vi om en gammel speilkommode. Sammen med tømmerveggen gjør den rommet spesielt og personlig.



Rommet er ganske stort, så vi fikk plass til et romslig dusjhjørne, som ble fiselagt innvendig.




Utvendig og på de andre veggen la vi panel som vi malte.  I mangel på vaskerom ble det kjøpt en sjenk på Jysk som fungerer som lagringsplass til vaskebøtte og annet vaskeutstyr.




På gulvet la vi flis. I etterkant erfarer vi at vi har brukt litt for lys fugemasse, til tross for at vi ble advart mot dette. Det er mye jobb å holde de rene.


Da har jeg gått gjennom stue, kjøkken og bad i første etasje.  Mellom alt dette har vi isolert og byttet bordkledning på hele huset, satt opp en overbygget inngang ved stua. I høst/ vinter har vi satt opp et utbygg, samt en overbygget veranda og vi har revet hele innredningen i 2 etasje og bygget opp igjen et soverom. Det er nesten uendelig hva som gjenstår, men vi har likevel gjort enormt mye.

Jeg får se hva neste innlegg blir, kanskje det ferdige soverommet.

2 kommentarer:

  1. Det var smart å bygge vann inn i en ny halvvegg for å beholde synlig tømmervegg. Veldig god ide å bruke toalettkommoden på den måten, ellers ville det ikke blitt plass til vasken.

    Vaskemaskinen skal også inn her?

    SvarSlett
  2. Jeg digger dette badet, synes det er helt suverent personlig. Her skjønner jeg at dere trives. (",) Ser fram til neste innlegg, uansett tema.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.