fredag 22. juni 2018

Mens jeg venter


Loftsrommet i nybygget mangler bare lister og litt småtteri, så er det ferdig og klar for innflytting. Mens vi venter på det, tar vi en runde i stua, vi oppholder oss mest inne for tiden.
 Vi er velsignet med mye dårlig vær for tiden, både regn og vind. Uteplantene mistrives , mens gresset gror uten at vi får klippet det. Da er det bare å trekke innomhus, tenne stearinlys og kose seg. Det er ikke bare på høst og vinter man kan fremkalle god stemning med levende lys og sprak i ovnen.


I den gamle delen av huset står fortsatt mye av huset uferdig, vi har isolert, men ikke fått på takpanel. Vegger er revet og det åpne rommet har vært brukt til arbeidsrom, der var et kaos av sagspon, verktøy, søppel, maling og så videre. Nå har jeg brukt innedagene til opprydding og det ser adskillig bedre ut til tross for at det ikke på langt nær er ferdig.

Nå skal bare gjesterommet bli ferdig så kan vi sette enda et strek, men oppgavene står i kø, så det blir nok fort å brette opp armene igjen. Ønsker en fortsatt god sommer, håper på litt sommervær etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.