fredag 11. mars 2011

Det første prosjektet på Bjørkly – Del 1

 

 

 

IMG_3291 (417x640)

Helt siden Bjørkly ble kjøpt i August 2010, har planene og idèene hvert mange. Noen enkle, noen svært omfattende. Vi har snakket om å ta et soverom å lage et stort bad oppe.  Vi har snakket om å endesnu planløsningen nede å ha stue i kjøkkenet og omvendt  Jeg kunne ha ramset opp i det uendelige. Nå har vi imidlertid moderert oss for i det hele tatt komme i gang, og skal endelig starte med det første oppussings prosjektet.

 

IMG_3298

   Rommet har inneholdt alt fra elektriske ledninger og annet elektrisk “skrot”, sysaker, kofferter, sekker med gardiner og stoffer, esker med gamle klær soveposer, telt og fritidsutstyr og masse annet rot. Herr Bjørkly fylte hele rommet med ting og tang som han ikke visste hvor han skulle plassere, da han flyttet inn. Etterhvert har jeg også bidratt litt.

IMG_3297

Rommet inneholder et stort kott. Det skal i allefall bort. Slike kott pleier bare å fylles med ting man egentlig burde kaste. Vi vil utnytte hele arealet, selv om det er skråtak og ganske lavt helt innerst.

 

IMG_3302

Nå vil jeg ikke røpe hva dette rommet skal bli enda.  I forbindelse med blogging av dette prosjektet vil jeg ha liten konkurranse. Håper mange vil delta.  Det er jo ikke så mange som følger denne bloggen min enda, men håper jeg får flere gjester etterhvert.

 

IMG_3303 (640x640)

 

Gulvet er det orginale tregulvet i gran, som sannsynligvis ble lagt da huset ble bygget i 1957.  Inni kotet   er det  ubehandlet gulvplank. I selve rommet er det pusset og lakkert. S å det må  nok gjøres noe med det.  Jeg han en idè, men vil ikke røpe det riktig enda

 

IMG_3305

Det er mulig, allerede nå å begynne å gjette på hva dette rommet skal brukes til. Jeg vil samle alle kommentarene fra alle innslagene etterhvert, og kåre en vinner til slutt. Premien vil nok ha en relevans til det som dette rommet etterhvert skal brukes til, så da er det bare å gjette i veg.

 

Lykke til og god helg !!

 

konk bjrkly

6 kommentarer:

 1. Tenker at det blir hobby rommet ditt......

  SvarSlett
 2. Det var et godt forslag Turid! Det hadde ikke jeg tenkt på ;)
  Jeg får tippe et soverom jeg da, greit å ha en plass som er ferdig så en kan legge seg nedpå :)

  SvarSlett
 3. Eg vil foreslå at dæ skal bli INSPIRASJONSROM kor du kainn være kreativ og skape masse fint...nåkka eg ønske meg eg og :o) Klæm fra Vintagepia :o)

  SvarSlett
 4. Jeg tipper også at dette rommet blir ditt hobbyrom :))

  SvarSlett
 5. Hei hei. Var innom her og tippet i går jeg, men det må ha skjedd noe rart for nå er jeg visst ikke med allikevel. Prøver igjen:
  Jeg tenkte først på å tippe gjesterom men siden det er det første rommet dere pusser opp så tror jeg kanskje at det er soverom til dere selv, så det blir mitt tips. Blir ihvertfal stort og fint når dere river veggene til kottene. Skal bli artig å følge med hvordan det blir:)

  SvarSlett
 6. Monica. Ja, jeg ser at innlegget ditt er borte. Det skjønner jeg ikke???? Men godt at du så det, og la igjen ny kommentar. Takker for det.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.