lørdag 12. mars 2011

Konkuranse !!

 

konk bjrkly

.,  I høyre kolonne lager jeg en liste over de bloggene som deltar.

Hiv dere med i konkuransen. Dette kan bli moro . Vinneren blir ikke trukket før rommet er ferdig.  Jeg satser ikke på dyre sponsorgevinster, men noe som har relevans til det som rommet skal brukes til. Og det blir mer enn en premie.

Tenkte jeg skulle legge ut ledetråder under veis, men det blir ikke rettferdig overfor de som allerede har kommentert.Det er ingen betingelser. Du må ikke lenke. Du må ikke følge, og her er ingen lodd. Kun en kommentar, så jeg vet hvem som er med. Da er det bare å gjette i veg , Mulighetene med et sånt rom er mange…..

Smilefjes som blunker

3 kommentarer:

 1. Hei og velkommen som medlem av NIB igjen.
  Hvordan kan du ha hatt denne bloggen i over en måned uten at jeg har opppdaget den?
  Mener egentlig at jeg har vært innom en blogg som het Bjørkly en gang eller to, men oppdaget ikke at det var deg. Du er virkelig i bloggmodus for tiden syns jeg. Liker godt det jeg finner her. Gratulerer med både kjærligheten og nytt hus. Høres ut som dere har det veldig bra.
  Angående det rommet så vil jeg tippe at det blir et arbeidsrom. Siden det står en masse stoffer o.l. der så tenker jeg at dere komemr til å lage et felles kreativt rom her under skråtaket.
  Da må jeg jammen få lagt denne bloggen til på linklista mi så jeg får fulgt med på hva som skjer på Bjørkly.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 2. Dette er veldig vanskelig for en ikke-trent i NIB-konkurranser sjel. Men rommet, på grunn av det herlige skråtaket burde kanskje bli brukt til mer enn bare et soverom. Og da vil jeg også si - kanskje det blir ditt eget fristed, hvor du kan leke og lage ting, skrive eller bare lese fra bunken av de perfekte interiørbladene...

  SvarSlett
 3. Et tenke ,ikke tenke rom.
  Fritt for pc ,lyd og tv.
  En god stol godt leselys ,fine bilder og hvile øynene på, friske blomster og levendelys(roligrom)
  Men det kan jo også kombineres med et gjesterom.

  Dette er jo ikke lett for jeg kjenner jo ikke deg men du er jo en kunstner siden du har vært med på utstiling med dine fotografier, da trenger du sikkert å koble verden litt ut ,Marit.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.