onsdag 22. februar 2012

Forslag nr 1. Fra Kristina, nord i bygdo

Har litt ekstra tid i dag, så jeg starter med utprøvingene av tipsene som jeg har fått. Har i  DETTE  innlegget bedt om hjelp til å pynte en sjenk. Først ut er forslaget fra Kristina med bloggen Nord i bygdo  og her er hennes forslag:
“Hadde det vore min hadde ville eg f.eks hatt ein blomst, eitpar zinkhus eller eit lysfat på den. Eit speil eller eit bilde over hadde vore fint.”

IMG_5602 (640x640)

Vet ikke om det var noe i denne duren Kristina så for seg, men jeg fikk med BÅDE lysfat og sinkhus. Jeg fant ikke noen egnelig blomst så det ble en plastsak fra Europris som jeg brukte i høst til å skape høststemning.
Må nok ta meg en runde i en blomsterbutikk…

IMG_5597 (640x421)

Zinkhus er jo ganske rustikke, og her måtte jeg blande litt, å improvisere for å få det til å stemme med resten av spisestua. Blandingen ble “glammy rustica”. Har ikke sett det ordet blitt brukt i interiørsammenheng så inntil det motsatte blir bevist har jeg funnet opp en  ny stil . ;)

IMG_5599 (640x427)


Og her er spisestua i sin helhet. Kristine foreslo et bilde eller et speil over sjenken. Et speil kunne vært spennende å prøve. Foreløpig henger dette bildet av Dagfinn Knudsen der. Om det blir hengende vet jeg ikke helt. Mr. Bjørkly er ganske bestemt på at det skal henge der, men vi får no se.


IMG_5598 (427x640)


Jeg har også tatt opp noen løker som jeg har plantet i mose i en zinkpotte. Jeg satte den i en trådkurv sammen med resten  for å skape litt tyngde i det rustikke.
Nå er jeg spent på hva Kristina syns om forslaget sitt. Jeg ble i allefall kjempe fornøyd, så Tusen takk Kristina. Sånn skal det få stå til neste utprøving.
Ha en flott dag.

3 kommentarer:

 1. Så artig at du laga heilt innlegg med mitt forslag :) Hadde eg berre visst at du tok forslaget mitt så seriøst ;) haha. Synst det ser veldig bra ut eg. Var fint at du tok med både zinkhus og lysfat. Når eg nevnte blomst såg eg for meg ein orkide`, men den du har fungerte veldig fint saman med zinkhusa. Bra samarbeid må eg sei :)

  SvarSlett
 2. Heia Heidi :)
  Syns det var et godt tips ang pynting på sjenken, ble ivertfall veldig fint :)
  Å for et nydelig bilde av din oldemor under her med, passet også veldig godt i spisestua di :))

  Fortsatt fin dag til deg
  Klem Mette :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.