lørdag 25. februar 2012

Sol ute og endelig sol inne..

Om vinteren mister vi sola her på Bjørkly. Den forsvinner i November, og er ikke tilbake før rundt 20 Februar. Og da er det bare for noen små minutter..


IMG_5628 (640x432) (2)Men lykken er total hver gang det skjer. Jeg husker akkurat den samme forventningen i fjor. De mest observante vil se på bildet at sofaen er byttet ut


IMG_5625 (640x568)Vi solgte Mr. Bjørkly sin gedigne 3 og 2-seter. Og inn kom min lille 2,5 seter og to stoler. Men bare midlertidig. Vi er på jakt etter ny sofa. Vi har noen krav, så inntil vi finner en som innfrir, bruker vi denne.


IMG_5624 (640x487)Men tilbake til sola. I dag fikk jeg skikkelig vårfølelse da jeg i morges var ute med Enyo. Fuglene kvittrer og lufta er mild . Bare det at det blir lysere, og at sola viser seg hjelper masse. Selv om det bare er for noen få stakkarslige minutter.


IMG_5626 (587x640)Og her skinner den på husets “må-ut-møbel” Tv-benken er en upraktisk sak som ikke lenger passer med noe annet i stua, så den skal ut. Men jeg har noen planer med den. Den skal bli noe helt annet enn en tv- benk. Og det kan bli et spennende prosjekt. Men det blir ikke får man kan jobbe med sånt ute, altså enda noen måneder til.
Det var årets solåpenbaring fra Bjørkly. Ha en fortsatt koselig helg.

1 kommentar:

  1. Herlig når sola skinner inn og en kjenner den begynner å varme. Her er sola bare så vidt borte. Men den er fremme så lite i litt over en måned at det er nesten som den er borte.
    Ønsker deg en god kveld :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.