tirsdag 27. mars 2012

Gjeste- / studierom og litt påske…

 

Til nå har jeg bare vist fram stue, spisestue og kjøkken her på bloggen. Kanskje noen glimt fra gangen, men ellers har dere fått sett lite av resten av huset. I dag skal jeg vise fram det siste rommet vi pusset opp. Det ble ikke helt ferdig, for vi skulle også male gulvet. Men det er i allefall tatt i bruk som kombinert gjesterom og arbeidsrom.

Her sitter jeg med skolearbeid.

 

IMG_5736 (640x347)

 

Dagsenga er fra Jysk. Skodda er fra hytta, og er vel det nermeste jeg kommer “fransk landstil”  På veggen henger en av mine ullkofter, som er i bruk vinterstid når huset er kjølig.

 

IMG_5737 (640x607)

 

Rommet er det eneste med full ståhøyde i hele rommet. Vinduene er høyt på veggen pga arken. Lite utsikt, men det slipper inn lys iallefall.

 

IMG_5738 (640x639)

 

På sikt skal det inn kleskap her siden dette rommet er det eneste rommet på loftet, vi kan ha høye kleskap. Derfor er ikke hele rommet bloggbart. For på hele den ene veggen…..

 

IMG_5739 (640x399)

Ja, nemlig. Her henger klærne på klestativ fult synlig.. Og siden vi ikk har dyre designklær hengende på disse stativene, så anser jeg dem ikke bloggbare de heller. Skjønt… slike bagateller skulle man bare ha gitt blaffen i, men tro meg. Det ser ikke så veldig stilig ut her hos meg iallefall.

 

Det nermer seg påske. Både på kalenderen og her i bloggverden. Jeg er ikke flink med påskepynt i det hele tatt. Jeg liker ikke så godt tradisjonell påskepynt. Men n o e n påsketradisjoner har jeg… Drage-egg… DET og egglikør. DA er det påske!!!

 

IMG_5741

 

Så det nermeste jeg kommer påskepynt, er kanskje denne gule skåla på stett og et gult lys. Men vi får se. Påsken er ikke over enda..

 

IMG_5740 (457x640) (2)

Ha en fin uke.

2 kommentarer:

 1. Ser ut som et koselig rom å være gjest i. Blir jo enda bedre når en får et kleskap til klærne. Syns ikke det er så fint med mange klær hengende fremme om det er aldri så mye designerklær. Og så blir det så mye støv av det syns jeg.
  Ei lita skål med påskegodt og et gult lys er fort litt påske det. Men nå er det jo ikke derfor vi feirer påske da. Så all den påskepynten er egentlig unødvendig. Har en kasse med litt oppi, så visst jeg orker skal jeg pynte litt.
  Men i natt våknet jeg med så vondt i det ene beinet at jeg ikke fikk sove igjen. Så da går jeg rundt å hinker med vondt bein. Ikke så fristende å gjøre noe ekstra da.
  Men det går vel over.
  Ønsker deg en riktig god dag :)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig rom da... hyggelig for gjestene..

  Ønsker du å være med å vinne gavekort, velkommen til bloggen min =)

  Ønsker deg en fin vårdag

  Kerstin

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.