fredag 23. mars 2012

God helg

I dag har jeg ryddet og vasket litt. Ikke helt i storform enda, så det har vært mange kaffepauser inni mellom.  Jeg er fortsatt der at jeg syns jeg har for mye stæsj, så i dag har jeg tatt bilder og lagt ut på den lokale fb kjøp og salg – sia.

IMG_5729 (640x581)


Blant annet dette brettet / lysfatet og blomsterpotta med eføyen i. Jeg har også lagt ut ei tallerkenhylle, som for øyeblikket henger på kjøkkenet. Jeg har allerede en ganske stor hylle i spisestua, og kjøkkenet virker rotete med for mye på veggene, så den går den også.


IMG_5724 (640x548)

Har også lagt ut noen “barnepakker” Håper det er ei lita jente der ute som har lyst på disse tingene. Hos meg er det ikke lengre plass i allefall, og det er jo for galt å kaste det.

IMG_5725

Nå skal jeg friste meg ut i regnet med Enyo. Jeg gruer, for det er skikkelig surt og vått ute nå.
Da ønsker jeg en riktig god helg til dere alle.

4 kommentarer:

 1. God helg til deg også ♥

  SvarSlett
 2. God helg til deg å :))
  Så mye fint du selger.

  SvarSlett
 3. Hei!
  E bærre innom for og ønsk deg go helg :-)Takk for koselig kommentar på bloggen min:-)
  Greit og selge det man ikkje har bruk for lenger ;-) Eg ska ha bod på skrotdagen på Skomo 21 april. Kansje du også blir og se ;-)Go Fredan!!

  SvarSlett
 4. Her har det vært stålende sol i dag, uten at jeg har fått vært ute å kosa meg med den. Orket ikke annet enn å ligge på sofaen i formiddag og så var det jobb i ettermiddag. Hoster så fælt om natta fortsatt så jeg sover alt for lite.
  Men nok klaging. Høres egentlig godt ut å kvitte seg med en del ting. Det blir fort nok, og jeg må prøve å sette foten ned litt. Selv om det brettet frister så får jeg la det være. Det var virkelig nydelig. Håper det er solgt så slipper jeg å ha mer vondt av det. hehe.
  Ønsker deg ei herlig helg :)
  Fortsatt riktig god bedring :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.