onsdag 28. mars 2012

Vår…..???

 

 

…ja, bortsett fra at det regner, regner, regner og atter regner.  Derfor har jeg “tvangsinført vår her på bloggen, men ny vårlig banner og bakgrunn.

Jeg trodde ikke jeg skulle så mye i år. Men jeg tok meg på tak og har nå plasert to fulle såkasser under baderomsinnredningen. Der står de ikke så lyst, men varmt og godt og det spirer som bare det etter bare et par dager.

IMG_5742

 

Benytter anledningen til å vise fram den fine plantekassen som far til Mr. Bjørkly har laget til meg. I den skal det komme eføy og kanskje noen andre passende planter etterhvert.

 

IMG_5744 (426x640)

 

Her ser dere at spiringen er godt i gang. Dette er Månedslavateria. En av mine yndlingsblomster. I kjøleskapet står en kasse med lavendel. De fikk jeg ikke til i fjor, men jeg har fått dem fram tidligere, så det blir spennende å se i år.

 

111A_Lavendelaster-2111blåklintBlomkarse

 

Ellers så har vi sådd Blomkarse, blåklint og Asters. Har også noen Ringblomst-frø, som jeg har tenkt å så i krukker. Evt. rett ut. Jeg er ikke så dreven på dette med hage, så vi får se hva jeg klarer og få til.

I fjor satte vi ned to rosebusker og en pion som har blitt flyttet på noen ganger. Pionen ble ikke stor, og ikke blomstret den heller, men jeg har hørt at den kurer noen år før den kommer skikkelig.

Mr. Bjørkly ønsker seg en Rhododendron, så det må vi prøve å ordne i år. Ellers så håper jeg regnet snart tar slutt og at våren kommer og ser til oss litte granne.

Ha en fin Onsdag.

6 kommentarer:

 1. Ja her er våren skikkelig igang.
  Koselig å planlegge til varmere tider.
  Jeg burde ha sådd litt jeg også. Men det får vente til jeg orker å gå i kjelleren for det blir der det må stå så lenge.
  Vi skulle nok hatt litt av det regnet dere har, her sier de at er brannfare ute i skog og mark. Ja ikke rundt huset vårt da, Der flyter vannet og bakken disser når vi går.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Ja nå har vi absolutt hatt nok regn for ei stund.....venter og drømmer om vår jeg også :-) Din nye bakgrunn og header var jo virkelig vårlig og fin :-)
  Vi får bare fortsette ventingen og krysse både fingre og tær for tørrere og varmere dager ;-)
  Ha en finfin dag!
  Hilsen Rita

  SvarSlett
 3. Så flink du er som sår selv. Flott kasse! Der svikter nok min tålmodighet. Har prøvt å så men mislykkes alltid. Så nå har jeg gitt opp:-)
  Veldig koselig gjesterom du har!!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Ikkje så mykje vår-vær her nei. Men då må vi jo få en strålende sommer :-) Trur eg vart ver sjuk, har vært skikkelig uggen de to siste dagan. Men på frdan skal vi kjøre til Lofoten (Valberg)så då må eg vær i form håpa eg. Ha ei fin vekka :-)

  SvarSlett
 5. Hei
  Ups, nå kom jeg på at jeg skulle ha sådd:)
  Våren var i helga, den, sol og 20 gr, mens nå regner det og 4 gr;/
  Godt at vi kan se inn til alle de flotte bloggere, der er det ihvertfall vår:)
  Ser ut som våren er kommet på ditt bad, spirer jo som bare det:)
  Ha en fiin dag, Hanne

  SvarSlett
 6. Ja det er flere som vil ha vår... Så smarte plantekasser du har da.. masse fine blomster =))
  Hvis du har lyst å prøve lykken på et gavekort- er du velkommen innom bloggen min =)

  Ønsker deg en fin dag =)

  Kerstin

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.