fredag 30. mars 2012

Nei , dette vil jeg ikke !!!

 

 

 

Nå er det snart 1 April og jeg er helt ferdig med vinter. Jeg vil ikke ha mer, verken snø eller regn. Jeg vil ha sol og milde temperaturer. Jeg vil ha vær som man kan kose seg ute i.

Tusen takk til dere som legger igjen koselige kommentarer. Det er liksom halve gleden med å blogge det. Å få noen tilbakemeldinger, og hyggelige hilsner.

 

IMG_5745 (640x427)

 

Nå skal man vel ikke fortvile så veldig over været i disse tider. det er jo årstiden for værmessige overaskelser. Det går jo selvfølgelig an å kose seg inne, men nå vil jeg ut i hagen. Er lei av å sitte inne.

 

IMG_5758 (413x640)

 

I helga skal jeg jobbe. Har tatt ekstravakt på Lørdag og Søndag. Deretter tar jeg tre dager med intensivt skolearbeid, så tar vi påskeferie og drar på hytta.

 

IMG_5759 (640x427)

 

Lammelåret er kjøpt inn. Til og med en pakke pinnekjøtt fra julens sortiment er kjøpt på tilbud. Så det gjenstår bare for værgudene å sende oss et skikkelig fint påskevær. Er ikke så opptatt av ski og snø i påsken. Jeg vil ha VÅR !

 

IMG_5764 (640x488)

 

Her pyntes det lite med gule fjær og lys til påske. Som jeg har vært inne på så er jeg ikke like påskete av meg, som jeg er julete.

 

IMG_5770 (640x427)

Til kaffen i morrest så jeg i en reklame i et blad, et bord som var pyntet med store ting. jeg tenkte at det skulle jeg prøve ut i dag. Og her er resultatet. Bildene er tatt fra TV stua i dag.

Ha en fin helg !!

3 kommentarer:

 1. HEr skinner sola, men det blåser så fælt at det er ikke noe godt å være ute likevel. Er litt usikker på om det kanslkje kan komme litt hvitt nedbør her også. Såg nesten slik ut på værmeldingen her om dagen. Håepr ikke det, men det er ikke så uvanlig med litt snø til helt uti mai. Du får ha ei riktig god jobbhelg, og lykke til med studier.
  Og ikke minst: Håper dere får noen herlige påskedager på hytta :)

  SvarSlett
 2. Ikke jeg heller, her snør det som bare det akkurat nå :-(
  Beklager at jeg ikke har sett innom deg på ei stund, travle dager for tida.
  Skal prøve å få tatt noen bilder av huset slik det er nå, men tror jeg venter til det blir litt bedre vær.
  Håper du får ei fin helg og ei god påske :))

  SvarSlett
 3. S¨koseleg du har det i stova di! Ja heilt klart, no vil me ha sol og varme dagar. Ønsker deg ei fortsatt fin helg. Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.