søndag 6. mai 2012

Gammelt og gammelt

 

 

Jeg har så smått begynt å fungere igjen. Og etter å ha sittet i dagesvis med en fagoppgave, fant i jeg dag på at jeg ville ta en pause og stelle litt med interiør. Det kjennes litt godt at interessen har overlevd i sorgen etter at hunden min døde så uventet.

 

IMG_6344 (415x640)

 

Månedens utfordring på NIB ( Norske interiørblogger ) er “Nytt møter gammelt”  Denne gangen sender jeg ikke inn bidrag, og nå skal jeg være brutalt ærlig og kanskje bittelitt sutrete. For etter forrige utfordring  som forøvrig hadde mange flotte bidrag. Også de som kom med i galleriet og de som konkurerte i toppen. Men….

 

IMG_6360 (640x422)

 

- og dette er min subjektive oppfatning. Jeg syns det er veldig lite variasjon i bidragene som blir tatt med og ofte er det de samme som blir presentert. Det er verdige vinnere bevare meg vel…. Men det blir jo håpløst for oss som IKKE er stylister, kreative kunstnere og / eller proffesjonelle fotografer å innfri i det jeg ofte opplever er veldig forutsigbart. Kanskje Nib burde ta en gjennomgang på kriteriene, slik at man får en mer rettferdig avstemning og et større mangfold.

 

IMG_6352 (640x588)

 

Velvel…. bare noen tanker jeg har. Ellers gjør NIB en glimrende jobb og jeg er enda stolt medlem. Dermed er det ikke sagt at jeg er fullstendig ukritisk og uten evne til å gi ris om jeg føler det på sin plass.

 

IMG_6354 (427x640)IMG_6363 (581x640)

 

Men jeg benytter meg likevel av månedsutfordringen som en liten kilde til inspirasjon. Forskjellen i utfordringen og dette innlegget, er at jeg har veldig lite nytt. Dere kan jo prøve å gjette hva som på bildene er av nyere dato.

 

IMG_6346 (577x640)

 

Jeg har egentlig et svært dårlig talent i forhold til å dekorere på hyller, og det enda jeg er en hyllefanatist. Jeg vil ha hyller overalt, både ute og inne. Men jeg er helt ræva når det kommer til det å pynte på dem.

I frykt for at det skal bli overfylt setter jeg ting etter hverandre som perler på en snor. Det gjør det hele enda vanskeligere siden ting må stemme sammen.

 

IMG_6353 (640x525)

Men en ting er jeg enig med veldig mange bloggere i.

Pelargonium i leirpotter bare MÅÅÅÅÅ man ha. Ingen sommer uten. Og mine står her på kjøkkenbenken for å “skjule” den forferdelige tapeten som er over benken.

Den skal bort, men jeg vet ikke hvordan. Hele kjøkkenet skal bort, men det blir enda noen år til. Det må nytt tak, nye vegger og  nytt gulv. I tillegg til at vegger skal flyttes og ny innredning skal på plass. Det er en stund til den planen kan realiseres, så jeg får bare slite med tapeten inntil videre…

Desto større blir jo gleden når den er borte.

Nå skal jeg spise middag, ta meg en tur med terapihunden min Yrja, før ny økt med fagoppgave.

Ha en fortsatt fin Søndag.

4 kommentarer:

 1. Hei !
  Har vært særdeles lite aktiv i bloggeverden den siste tida, så jeg har dessverre ikke fått med meg at din kjære Enyo døde.....så utrolig trist å høre....sender deg en stor klem :-) Godt å høre at en valp snart finner veien til deg igjen :-)
  Syns kjøkkenhyllene dine oser av sjarm, personlighet og hjemmehygge, og det er vel egentlig det viktigste.....ikke at det er stylet av "profesjonelle" :-) :-) :-)
  Ha en god søndag!
  Jeg skal snart på konfirmasjonskaffe ikke så langt unna deg :-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 2. Synes du har det kjempefint på hyllene dine jeg. En fin blanding av noe som er rustikt, så som de brune krukkene og kaffekverna, og noe som er sartere og finere, slik som det fine porselenet ditt. Liker så godt en slik blanding av det sarte og det rustikke :))
  De fine kummene som du har fire av skulle jeg gjerne hatt, mener bestemt at min bestemor hadde en sånn, og jeg blir lett forelsket når jeg ser ting som hun hadde i sitt hjem, de er jo bare helt nydelige :))
  Ikke lett å finne noe nytt her nei, må nesten være de hvite knaggene på trefjøla det da;-))
  Strever med å finne noe nytt jeg også, og siden kameraet mitt er ødelagt må jeg bruke noen gamle bilder denne gangen. Synes det er veldig gøy å delta på utfordringene hos NIB, selv om jeg nok aldri kommer hverken til finalen eller galleriet igjen.

  Ha en fortsatt fin søndag :))

  SvarSlett
 3. Hei å takk for sist (motorsykkeltur på Vennesund)Bra det går bedre etter at voffsen gikk bort. Koselig i kjøkkenhyllene dine, masse fint :-)
  Ha ei fin ny vekka, la oss håp tempen stiger snart

  SvarSlett
 4. Jeg er så enig, så enig!!! Jaggu godt noen tørr å si det. Det er ikke alle som er like flink til å ta bilder, eller få det slik man vil på bilder. Det er nok alltid noen favoritter som vil ruve på toppen, for all del, de fortjener det, men det kan bli litt kjedelig når ingen andre "amatører" slipper til :)
  Ellers så viser du jo fram helt nydelige detaljer her :) Elsker det! Kos deg med blomster i leirkrukker, og ikke minst, med terapihunden din :)

  Ha ein nydelig dag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.