tirsdag 8. mai 2012

Unnskyld..

 

Etter forige innlegg, hvor jeg gikk litt krast ut mot Nib,s utfordringer, fikk jeg egentlig bare dårlig samvittighet.  Unnskyld… 

Interiør er jo så mangt for oss. For noen er det en hobby, for andre en lidenskap, for noen en livsstil, for noen er det jobben og for andre er det en kunstform. Interiør omfavner så mange og så mangt. Det er bare noen få år siden det eneste norske interiørbladet som var å få kjøpt, var Bonytt. I dag er det et interiørblad for hver stil nesten og i velsorterte kiosker får man det meste av utenlandske blader også.

 

IMG_6364

Enyo sin sparebøsse. Kjøpt på bruktbutikk for et par år siden. Da jeg så den, bare MÅTTE jeg ha den ! Sjekk det utrykket.

Selv om konstruktiv kritikk kan være sunt, så skal jeg herved avslutte mitt verv som vaktbikkje for hva som bør og ikke bør i interiørverdenen, og passe mine egne saker. For mange er gleden bare å delta på utfordringene. Kanskje tiltrekke seg noen nye besøkende. Så får heller gleden bli større, den dagen man opplever mer enn det.

Jeg syns utfordringene gir både idèer og inspirasjon. Hvordan vi tolker og komponerer er jo etter hva vi har av “hjelpemidler” Jeg syns det er en fornøyelse å gå inn å se på bidragene, og man finner veien inn til nye ukjente og spennende blogger.  Og mangfoldet ligger jo der. Det er bare et tastetrykk….

Så Heidi! Ærlig talt….. * smekk på fingra*

 

3 kommentarer:

 1. Syns faktisk ikke du har noen grunn til å unnskylde deg. Vi har da alle lovt å ha meninger, og DIN mening støtter jeg faktisk fullt ut. Ingenting å skamme seg over, du sier jo sannheten, rett og slett :) Enkelte tåler det, andre gjør ikke. Det tar vi så det kommer ;)

  SvarSlett
 2. Jeg hadde ikke lese det forrige innlegget ditt før nå.
  Har vært bortreist noen dager, kom hjem i går kveld.
  Syns det var et flott innlegg. Både bldene og teksten.
  Er helt enig med deg i det du skriver.
  Selv lurte jeg litt på om jeg skulle gidde å sende inn et
  innlegg denne gagen. Men har ikke hatt verken lyst eller
  hatt særlig tid til det den siste uka. Så da ble det ikke.
  Får se hva jeg får inspirasjon til i løpet av dagen.
  Likte veldig godt dei hyllene dine. Syns det var mange flotte ting der,
  og de var fint plassert. Av nye ting må det jo bli kalenderen og blomstene.
  Muligens noe mer som ser gammelt ut men som er nytt.
  De skålene dine var nydelige.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 3. Hei :) Det er lenge siden jeg har besøkt bloggen din (og andres), så jeg ble skikkelig lei meg på dine vegne når jeg så at hunden din er død. Sånt er skikkelig trasig..

  Men for all del ikke unnskyld deg for forrige innlegg! Du er jo bare modig som tør å si fra om det veldig mange tenker! Jeg fulgte NIB fra starten og det har utviklet seg til å bli et snobbested! Jeg gidder omtrent aldri å kikke innom der lengre.. Det samme gjelder en del av "elitebloggerne", det finnes ikke interessant lengre.. De har mange fine bilder av for eksempel, ulljakker og støvler fint dandert rundt en kurvstol med blomster i. Eller som du selv sier ultranære bilder av detaljer, og fint er det jo, men kreativt er det ikke. Enkelte kopierer bare "settinger", fra interiørblader og legger det ut som sitt eget.. Det er gørrkjedelig syntes jeg, og det har egentlig gjort at jeg har mistet mye av interessen for bloggeland.. Jeg syntes det er mye morsommere å lese "hverdagsbloggene", der alt ikke er perfekt, for fint er det likevel.. Japp, det syntes i alle fall jeg :) Og en ting til.. det er kjempebra at du tør å si fra, det burde jeg og alle ander som er enig med deg også gjøre.. Så, ikke unnskyld noe som helst :)
  Vennlig hilsen Jorunn :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.