fredag 4. mai 2012

Rustadmoens Kayro

 

Hils på valpen min Kayro, som på bildet under er 6 dager.

Det er 9 valper i kullet, så om det blir akkurat denne, er enda litt usikkert, men han er en av favorittene. Det blir nok lettere å se når han nærmer seg et par uker og åpner øynene.

Det har ikke vært lett å finne inspirasjon til interiørblogging de siete to ukene. Det er i dag akkurat to uker siden  jeg mistet min kjære Enyo.

Men livet går jo videre og vi mennesker er bygd for å følge etter. jeg beklager at jeg ikke har hvert så raus med kommentarer rundt om kring, men det kommer. Mye har lettnet bare den siste uken. Og få mulighet til å følge valpen min fra fødselstidspunktet og fram til jeg skal hente han, er balsam for sjelen.

Jeg har mest lyst å reise ned til Elverum, legge meg i valpekassa og bare KNUGE hele gjengen.

 

Rustadmoenvalp

 

Men jeg skal ta meg sammen. har en slags plan om å rydde litt i en hylle på kjøkkenet, så kanskje det kommer et lite interiørinnlegg snart. Ellers står det noen gamle vinduer og en stabel med murstein i garasjen, som skal bli til noe. Så planene er mange, men akkurat nå er jeg nettopp ferdig med min praksis 2, som jeg har fått bestått på. Og nå ligger det en uke med oppgaveskriving foran meg.

 

k kull

 

Håper dere liker det lille nøstet mitt. Det vil nok komme flere bilder etterhvert. Og om noen få uker skal jeg ned å hilse på han. Det gleder jeg meg en masse til.

3 kommentarer:

 1. Et nydelig nøste ja, blir nok koselig å besøke han:))

  Tusen, tusen takk for nydelige gaver, det var da så rent for mye, men veldig koselig var det å få pakke i posten, ikke hver dag det skjer.

  Lykke til med oppgaveskriving og god helg :))

  SvarSlett
 2. Ja det var en nydelig liten krabat.
  Har ikke hatt noen forventninger om at du skal legge
  igjen kommentarer nå. En trenger litt tid på seg etter
  slike opplevelser.
  Ønsker deg ei god helg :)

  SvarSlett
 3. ღ så skjønn.... Ikke stress med
  kommentarer, sorg må bearbeides
  og bruk den tiden du trenger, vi
  titter innom her uansett ღ Stor
  klem fra Mette

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.