søndag 13. mai 2012

Jeg tror, jeg tror på sommerenHer på Bjørkly går livet videre, om man vil eller ikke. Fagoppgaven med “Josefine” som har demens, er sendt til Høgskolen i Harstad, Savnet etter Enyo er hjertelig tilstede enda, men jeg har begynt å glede meg veldig til lille Kayro kommer, og nå er det ikke lenge til jeg ska reise ned å hilse på han.

Jeg har fått lettet på mitt meningshjerte, og viten om at flere har samme synspunkt har beroliget meg. Da legger jeg dette bak meg for en stund og tia framover er bare fryd og gammen.

009 (427x640)


Takk til alle som har kommentert og vist støtte. Jeg burde hvert å kommentert hos dere, men motivasjonen er litt laber akkurat nå. Arbeidet med fagoppgaven tok mye tid og fokus, men nå er bøker og skole-pc ryddet vekk og livet kan fortsette.

Terasseplatten er nå vasket og klar for beising, så fort været tillater det.


IMG_6333 (640x595)


Det ble litt forskjell faktisk…


IMG_6336 (640x411)Hagemøbler er tatt ut og har også fått seg en omgang med høgtrykkspyler. Pavilgonen vi kjøpte på salt i fjor høst, er kommet opp.Foreløpig bare med taket.  Det er litt tidlig enda, og ruskevær kan komme til å ødelegge den, så vi venter litt med resten.IMG_6339 (640x407)


Men jeg gleder meg til lune sommerkvelder  som kan nytes ute. Og når veggene kommer opp så sitter vi skjermet både for innsyn og trekk.


IMAG0201

2 kommentarer:

 1. Vi kan ikke gjøre annet enn å leve i troen og vente på sommeren..... Fikk gjort en del utendørs her i går, men idag ser det jammen dårlig ut....vått og grått.....
  Paviljongen blir en flott plass å kose seg når sommeren kommer :-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 2. Kan tenke meg det er godt å ha sendt i fra seg oppgaven. Da kan en tenke på litt andre ting.
  Blir en herlig plass i paviljongen når bare varmen kommer.
  Vi, eller det vil si, min kjære har satt opp levegger der vinden står mest på.
  Har og planer om en paviljong i kroken der.
  Gleder meg til sommer og sol.
  Det blir nok flott å møte valpen om ikke lenge. Spennende.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.