onsdag 8. august 2012

Nyplatten

 

 

I går fikk vi noen få formiddagstimer med sol. Varmt er det ikke. 12-13 grader er langt i fra sommertemperatur, men vi har bygd ny platt på det luneste stedet i hele hagen.

 

IMG_7344 (640x442)

 

Vi bygde den for godt over en mnd siden, men har brukt den lite. I går kunne jeg imidlertid sette meg ut noen timer på formiddagen og nyte verket.

IMG_7338 (640x427)

 

Jeg holder nå på med å skal finne farger til Bergheim, så jeg pløyer interiørblader for idèer. Noen farges av de som vi har funnet under lag på lag med plater, parkett og belegg, skal vi faktisk bruke på nytt.

 

IMG_7340 (640x427)

Tilbake til platten. Foreløpig ubeiset, men den får vel etterhvert samme beis som den andre platten, og noe beplantning rundt.

 

IMG_7343 (427x640)

 

Ripsene begynner å bli rød, men de er seine i år. Lite sol og lite varme har vel ikke gitt dem de beste modningsforhold.

I dag er det en ny overskyet, kjølig dag. Planen er å få skikk på huset. Noe ab det iallefall.

1 kommentar:

  1. Godt at en ikke lenger er så kravstor. Bare sola titter frem så er vi fornøyde, selv om temperaturen kunne vært bedre. Her har det vært sol i dag. Har vært på jobb, men har gått tur og kosa meg litt ute med beboer. Herlig.
    Koselig med slike plattinger der en kan lage til en en liten oase. Håper det blir flere soldager hos dere også fremover. Ha en herlig kveld :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.