fredag 24. august 2012

Sommerens hyttetur

 

 

Egentlig, så har jo “Hytta mi” egen blogg, men med tre eiendommer å blogge fra og om, blir det for mye med tre blogger. Derfor har jeg nå ordnet det sånn at jeg har delt hver eiendom inn i hver sin kategori som det linkes til under banneren. Hytta har fått navned Fredelig, men jeg har vist glemt  siste bokstaven. Det skal ordnes så fort jeg får ånden over meg.

 

IMG_7055 (426x640)

 

Vi hadde med oss mitt tantebarn Mariell, som er både driftig og arbeidsom. Hun hjalp til med opprettingen av hytta som har foregått i flere etapper. Hun malte og laget deilige kaker og god middag.

 

IMG_7134 (640x371)

 

Det ble kastet og brent enda mer skrot som lå under hytta. Vindskiene og døra ble malt hvit ( omsider )Og noen steder måtte det også males med rødmaling pga slitasje.

 

IMG_7135 (640x637) IMG_7140

 

Hagebenken fikk seg et sårt tiltrengt strøk med hvitmaling. Innvendig spaklet jeg utallige hull, pusset og malte over slik at det så pent og ordentlig ut. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med veggene. Jeg er ganske lei av cafe latte fargen. Mulig jeg maler over med noe mer grått, eller laserer. Har ikke helt bestemt meg enda.

 

IMG_7149 (640x573) IMG_7131 (640x631)

 

Ble ganske fornøyd med kjøkkensiden, som er den inngangen vi bruker nå. Det skal setter inn ny inngangsdør etterhvert, men den må jeg til Trondheim å kjøpe.

 

IMG_7157 (594x640)

 

Så mye tid til kos ble det ikke, men en kaffekopp innimellom ble det tid til, og vi måtte også ha ut prammen mens vi var der.

 

IMG_7144 (460x640)  IMG_7105 (503x640)

 

Før og etter

 

IMG_7070

 

Styling og fjas ble det ikke mye tid og anledning til, men min lille morgenstund med kaffekoppen, på en nymalt benk ved min bestefars fiskeskrakk ( han brukte krakken til å skjære fisk på..) – og en nyplukket bukett rett fra “hagen”, måtte foreviges.

 

IMG_7156 (640x573)

 

Neste tur på hytta skal være en rein kosetur. Og det gledes….

2 kommentarer:

 1. Lurt at du har samlet bloggene dine. For jeg glemmer å gå innom de andre bloggene dine.
  Ble veldig fint på hytta di. Jammen har dere nok å drive med. Hytte på fjellet, hus ved kysten? og et hus på landet. Ja da blir du ikke arbeidsledig på ei stund.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Ja, vi kjenner hverandre vi ;)), så koselig at du likte reportasjen :)) Har litt blandede følelser i forhold til å vise meg fram slik, men begynner å bli så gammel nå at jeg ikke bryr meg så veldig mye om hva andre mener. Har jo allerede gått langt over de grensene jeg trodde jeg hadde med bloggen :))
  Så kjekt å ha så flink niese da og så fint det blir hos dere, har jo nok å holde på med dere også som har tre steder å holde orden på :))

  Viktig å nyte innimellom :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.