mandag 3. september 2012

Det går sakte, men sikkert..

 

 

Forrige uke var jeg på skolesamling i Mosjøen. Etter skoletid Fredag, kjørte jeg hjem til Brønnøysund, hentet Yrja, ommøblerte litt i bilen og dro rett til Bergheim.

 

IMG_7669 (640x427)

Yrja har vært hos oss i helga og hundene storkoser seg med å få leke å løpe fritt på Bergheim. Her har de to mål tomt å boltre seg på, og det gjør de…

 

IMG_7673 (418x640) IMG_7674 (569x640)

Lørdag fikk vi besøk av Roger og Marianne som hjalp oss med litt utendørs-arbeid. Grusgangen opp til huset har hatt flere år på seg å gro igjen, nå har vi gravd den frem igjen. Foreløpig bare en liten stripe. Vi skal grave fram enda mer, og legge singel på. Vi fikk også slått litt av gresset som har grodd i årevis.

 

IMG_7676 (640x565)

I pausen drakk vi kaffe, saft og spiste sint kjeks …

Søndagen var vi litt late, men jeg fikk vasket mer i kjøkkenet. Først hadde vi tenkt å rive kjøkkent også inn til panel og tømmervegg, men vi har jo bruk for det, så vi bestemte oss for å vent. Men da måtte det vaskes skikkelig ned.  Og nå er det gjort.

 

IMG_7681

Under trappa var det et kott med hyller og knagger. Jeg så for meg at dette med litt maling og lys, kunne bli et fint spiskammers. Men jeg så også hvor trangt det ville bli. Trappegangen opp til loftet var mørk, trasig og innkledd med vegger. Derfor reiv vi veggen og kottet. Resultatet ble større rom, mer åpent og mer luft. Trappeoppgangen er nok et større prosjekt når vi kommer dit, men som førstehjelp har vi også begynt å male. Fra mørkt til lyst.

 

IMG_7679 (426x640) IMG_7688 (481x640)

 

Roser fra egen hage…. WOW !!! Det synger på siste verset her, men jeg fikk iallefall til et par buketter av de rosene som fortsatt blomstret.

Og i mangel av noe annet, syns jeg pressekanna gjorde seg som blomstervase.

2 kommentarer:

 1. Ja dere står på- Er nok mye som må gjøres før et blir som dere vil ha det. Rommet ble nok et helt annet nå som veggen ble borte. Virker nok mye større og lysere.
  Godt å få god hjelp av venner til en del av arbeidet. koseligere å arbeide flere sammen.
  Ha ei herlig uke :)

  SvarSlett
 2. Ser ut som en veldig innholdsrik helg :)
  Artig den kjeksen forresten.. hi-hi...

  Fin tirsdag til deg ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.