mandag 10. september 2012

Rent bord…

 

 

 

IMG_7733 (507x640)

Kjøkkenbordet kan vel sies å være det eneste rene stedet på hele eiendommen. Det eneste stedet man kan innta måltider uten å få maten blandet med støv, sagmugg, muselort og bygningsrester.

 

IMG_7721 (640x596)

 

Bak panel, tapet, sponplate, nytt gammelt panel fant vi enda en tømmervegg. Det gamle panelet er så ødelagt av spiker og andre “sår” så vi bestemte å rive det også. Tømmerveggen er inne i huset, så den kommer til å bli pusset, beiset eller malt.

 

IMG_7722 (640x524)

 

UPS!! Skumle saker for en Lilleprins- Hjelper

 

IMG_7725 (640x427)

 

Er nok best at mor tar hånd om dette selv. Og sånn blir det når man gjør ting sammen med “sinna-elektriker,n” Egentlig skulle jeg gått rundt med stoffprøver å planlegge gardiner og slikt, men neida….. Her må man til pærs!

“Kan ikke” er ikke god nok grunn.

IMG_7727 (640x590)

Tømmerveggen blir på det nye kjøkkenet. Vi tror kjøkkenet i utgangspunktet har vært her, siden vi ser avkapte vannrør i veggene. Her blir også det nye kjøkkenet.

 

Flere bærevegger er revet etter ønske om stor stue på 70 tallet. Disse veggene må opp igjen, ellers vil hele 2 etasje komme ned gjennom taket. Her har vi fått opp stender til den første veggen. Dette blir veggen mellom stue og det nye kjøkkenet. Bak tømmerveggen er et stort rom som blir bad. Ergo får vi samlet alle “våtrom” i 1 etg.

Mye bygge/ riveblogging for tiden, men i løpet av uka skal jeg lage et kose-kose interiørblogginlegg.

Promise, promise !!!

3 kommentarer:

 1. Oi her skjer det store ting lykke til ;);) så morro;)

  SvarSlett
 2. Så mye dere har gjort! :) Blir spennende å følge med videre, har lagt meg til som følger :) Mye oppussing på gang her også, det går i ett :)

  SvarSlett
 3. Syns det er spennende å følge utviklingen av oppussingen hos dere.
  Så flott det kommer til å bli med tømmervegg på kjøkkenet.
  Dere er flinke.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.