søndag 26. januar 2014

Uestetisk men det må til

 

 

Jeg har ikke vært innom mange blogger som viser fram isolasjon i veggene, men nå gjør no jeg det. Det har stått litt i ro etter jul men nå er vi i gang igjen og har islolert badet. Det tror jeg er bra med tanke på værmeldingen framover. Det er meldt mye vind og vi har allerede erfart at vind fra nord-øst blåser omtrent rett gjennom huset.

Å komme ned på et iskaldt bad om morgen og oppleve at håret nermest blir fønet av seg selv i kaldluft, er ikke noe særlig.

IMG_1644 (640x427)  IMG_1646 (640x417)

 

Her ser dere også døra som vi skrapte malinga av fra badsiden., er fortsatt i tvil om behandlibgen her. Noen som vet om det er mulig å bruke Benarolje ?

Vi har ikke satt inn det nye vinduet riktig enda, det kan vi ikke gjøre før vi kan åpne fra utsiden men rammen der det skal stå er merket av.

IMG_1647 (640x499)  IMG_1648 (640x636)

 

Nå skal det bli spennende å se om isolasjonen gjør badet varmere i kald og sur vind. Vi skal legge plasr over i dag, så skal Tore ordne det elektriske før vi begynner med veggene og dusjnisjen. Det går ikke så fort men det går framover og jeg har stor tro på at vi kan dusje inne om en måneds tid.

6 kommentarer:

 1. Skal si dere har vært flinke, du får det skikkelige koselig i huset, nydelig i stuen din. Blir spennende med badet, bare pass på så du ikke blir forkjølet. Det hjelper nok godt på med isolasjonen. Ser du skriver om plast, vil bare be seg sjekke med gamle tømmerhus og plast, tror ikke det går så godt sammen. Vår forrige hus er et gammelt tømmerhus, der ble det ikke brukt plast, vår hytte er et gammelt tømmerhus og vi har heller ikke brukt plast der. Fikk informasjonen av en tømmermann for mange år siden, men sikker kan jeg ikke være. Fin uke til deg. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Skal man vise oppussing trinn for trinn så hører bilder av isolasjon også med. (",) Dette går framover, jeg håper tidsplanen holder stikk. Det kan nemlig anbefales å dusje på nytt bad... (",)(",)

  SvarSlett
 3. Hihi....det hørtes en smule utrivelig ut - godt å vite det e r midlertidig ;)
  Har en smule av det samme problemet,huset vårt e r generelt dårlig isolert og av og til føles det ut som om det blåser inne også!!!
  Det blir vel en ordninga på det etterhvert ;)
  Den gamle døren din var helt nydelig og oser av sjarm,det blir spennende å se resten av badet etterhvert!!!Dusjing om en måneds tid....husk en måned går fort så det er ikke lenge til :)))))
  Hold ut!
  Toveklem :)

  SvarSlett
 4. Ingen fare, jeg har opptil flere bilder av isolasjon på min blogg også :-) Isolasjon er jo en smule viktig så er bare bra at den får litt oppmerksomhet :-)
  Lykke til videre med oppussing av bad. Blir spennende å følge med videre :-)
  *Hilde*

  SvarSlett
 5. Isolasjon er super viktig :) høres veldig kaldt ut og få fønet håret i kald luft. Men det som er ferdig er veldig pent så håper det varmer litt å se på det :) Hjelper nok masse med plasten i dag.

  Ønsker deg en flott uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 6. Blir ekstra godt å få nytt bad når en ikke
  har hatt et varmt og godt bad på ei stund.
  Godt med skikkelig isolasjon.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.