fredag 14. februar 2014

Soverom i Februar

 

 

En av de smarte tingene med blogging er at man tar bilder, og det smarte med det er at man på bildene ser når det er på tide med forandring, noe jeg ser på bildene fra soverommet. De rædbeisede nattbordene fra IKEA passet perfekt inn i november, desember og ikke minst i jula, men nå ser jeg at det hadde passet med hvite nattbord.

Det har jeg ikke, eler dvs jeg har et men jeg ville gjerna hatt to.

 

_MG_1848 (508x640)

 

Men hvorfor ikke ha flere og kombinere de etter årstid? Ja, det var en god idè. Så derfor er jeg nå på utkikk etter to nattbors spm enten er hvit, eller kan males hvit.

Kransen over senga kjøpte jeg før jul og kan vel egentlig henge hele året, men jeg ser jeg burde bytta ut det rødrutete båndet og kanskje til og med gjemt bort stjerna til neste år, eller finne en annen plass til den….

Kanskje burde jeg også rydde bort noen ting for å få det “renere”. På min side står det et smykkeslap som jeg kjøpte på en antikkforetning i USA dor noen år tilbake. På den står en barnesko som bi fant under badegulvet da vi rev det opp. Under står en over hundre år gammel bolle med kongler

Storbonden har ikke så mange ting på sin side, ei lampe og vekkerklokka så er han fornøyd han.

_MG_1847 (640x434)

 

Jeg snokte littpå nettet for å finne inspirasjon og da kom jeg over dette (bildet under). Jeg må si jeg likte det. Det vil nåk bli en alt for stor utfordring å kopiere det her på Bergheim, men jeg kunne jo hentet en og annen idè

Elegant-Bedroom-With-Baby-Blue-Color-Inspiration

 

Skulle stilen vært strammere og mer moderneså likte jeg soverommet under.

wdr_daughters_bed

Men se !- her går jeg og fabler om et hvit soverom som er lettere å variere møbler og tekstiler i og så henter jeg her inspirasjon med den samme  blåfargen som vi allerede har !?

Nå ble jeg i tvil..

Jaja, foreløpig får ting være som det er. Planen er å rive hele loftet for det må legges nye gulvåser og nytt gulv. Det er noe fram i tid så mye kan endre seg til da.

I mellomtiden må dere ha en riktig god helg.

8 kommentarer:

 1. Jeg synes soverommet ditt var riktig fint jeg. Luftig og fint med blåfargen og jeg likte de røde nattbordene dine kjempegodt.
  Men jeg er en sånn fargoman da... hi hi. Synes de brøt så fint med de andre litt sartere tonene. Og så er jeg veldig svak for rødt da...
  Ser ut som et godt rom å sove i dette.
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
 2. Fine bilder - kjekt å få litt inspirasjon!
  Ha en fin helg,
  klem fra TOVE

  SvarSlett
 3. Koselig soverom du har! Fine og inspirerende rom du viser også. Passer bra med inspirasjonsbilder når vi planlegger forandringer på soverommet. ;)

  SvarSlett
 4. Liker veldig godt den nydelige blåfargen på rommet ditt :) syntes det er riktig så koselig.

  Flott med inspirasjon :)

  Ønsker deg en fin helg

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 5. Mye flotte bilder her, og ditt soverom er flott.

  Jeg drømmer om et soverom som ikke er oppbevaringsplass for alt vi ikke finner en plass til...og en seng.

  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 6. ALLTID GØY Å TITTE RUNDT
  Å FINNE NYE IDEER
  HERLIG BLÅFARGE
  KOS HOS DEG PÅ SÅVEROMET
  FIN HELG SØTE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. Heisann. Oppdaget nettopp denne bloggen, og har bladd meg bakover i innlegg :) Utrolig trivelig! Hvor ligger gården? Kjente meg igjen i noen innlegg der du nevner steder på Helgeland? Bruker du instagram? Blir i hvertfall morro å flge med videre, likte spesielt godt at du har din egen stil jeg, det begynner å bli vel mye likt i den store bloggverden for min smak ;) Mange hilsner fra AnneC.

  SvarSlett
 8. Jeg på min side tenkte ikke jul i det hele tatt da jeg så bildene, men så jo også fargen og stjerna når du sa det. (",) Synes det var fint med en liten kontrast til det lyset (likte forresten veggfargen veldi godt), men tror nok også at kvite nattbord kan bli like fint. Har forresten samme leselampe som dere. (",)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.