tirsdag 29. mai 2018

soverom fortsetter


Før vi starter rominndelingen på loftet isolerte vi, å la nytt tak. Jeg vil ha taket akkurat som det gamle var, men det er en utfordring, da vi har fire graderenner, ett i hvert hjørne på huset. men med litt tenking og plunder, fikk vi det til og resultatet ble bra.
Vi isolerte også vegger innvendig med hunton trefibermatter som gir et sunt inneklima og samtidig er miljøvennlig.Det ble to vegger med tapet og to vegger med panel, samme som i taket. Deretter ble tak og panel grunnet med kvistlakk og malt to strøk Jotun Lady Supreme finnish i fargen egghvit.
På bildet under vises det godt hva vi gjorde med taket der gradrenna er. Panelbordene møtes uten listverk. Vi måtte skråskjære endebordene men jeg syns det var verdt det. Det mangler fortsatt lister i taket. Tapeten fra Rusta har lys grå bunnfarge med små hvite blomster. På avstand ser man knapt mønstret.
Det er tilfeldig men når jeg nå ser det, så er hele rommet møblert med møbler fra Ikea.Rommet er lyst og lett og etter å ha ligget på flatseng i flere måneder, var det rein luxus å komme tilbake i senga.

I høst bygget vi på huset i full høyde. På gråværsdager holder vi nå på å gjøre ferdig det rommet, kanskje det blir neste innlegg. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.