fredag 25. mai 2018

SoveromFør vi flyttet til Bergheim ordnet vi til et soverom som vi sov på mens vi var der. Til å begynne med la vi madrasser på noen paller mens vi pusset opp det rommet vi etterhvert skulle bruke.
Rommet hadde panel fra nyere tid, sikkert ikke eldre enn 5-6 år. Gulvet var slipt, men i dårlig forfatning. 
På en vegg lå mørkt "korea" panel fra syttitallet. Vi begynte med å grunne tak og vegger
Vi malte hele rommet i en lys blå farge og var ferdig med alle veggene før vi reiv koreapanelet. Da åpenbarte det seg en nydelig grønnfarge. Vi kunne jo beholdt den, men vi malte over og tok en fargeprøve av  den originale grønnfargen.
Resultatet ble et lyst og luftig soverom som vi var veldig fornøyd med.
Jeg innredet litt etter årstid og lyst, fra påske til retro alt etter som, og til jul ble det jul på soverommet også.
Men så kom vi til at vi måtte rive alt innvendig på loftet for å isolere tak, vegger og gulv. Vi har allerede hatt en runde på ytterveggene med isolering og ny bordkledning, men dette arbeidet måtte også gjøres innvendig i forbindelse med legging av nytt tak.
 To soverom, gang, bad og toalett ble til et digert loftsrom.  Her har det etterhvert blitt gjort et formidabelt arbeid, Taket er forsterket med nye åser og isolert, det samme er gulvet. Vegger er isolert utvendig og innvendig og vinduer er utforet. Høsten 2017 startet vi arbeid med ny rom inndeling og det første ferdige rommet ble soverommet som vi har brukt. Det ble altså revet helt ned og bygget opp på nytt igjen. 

Resultatet av det kommer i neste post.


1 kommentar:

  1. Sånn kan det vel være innimellom, at planene endres og rommene med dem. Dere hadde jo i alle fall et flott soverom så lenge det varte. Liker både den grønne og den blå fargen.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.